Γιατί όλο αυτό το show;


Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη είναι προγραμματισμένη για τις 27/5 και μέχρι τότε ο κόσμος του Συλλόγου θα αναμένει τις εξελίξεις με όλο και μεγαλύτερη αγωνία, τόσο για την παρουσίαση των δεδομένων για το Γουδί και την υπογραφή των σχετικών εγγράφων που θα είναι ξεκάθαρα, όσο και με την επόμενη μέρα του Ερασιτέχνη και την ανάληψη του από τον Δ.Γιαννακόπουλο.

Ένας Δ.Γιαννακόπουλος που μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντος και την απόσυρση του, αναμένουμε ένα νεότερο του "μπάσιμο", αν κρίνουμε από τις δηλώσεις προσωπικοτήτων του Συλλόγου που φιλοξενούνται στα ΜΜΕ του και τάσσονται στο πλευρό του.


Το γηπεδικό και η οικονομική ένεση στον Ερασιτέχνη που θα φέρει ξανά στα ομαδικά του τμήματα τίτλους και διακρίσεις είναι απαραίτητα και υψίστης σημασίας. Όλοι θέλουν ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στην Αθήνα από την στιγμή που αυτό δεν γίνεται στην Λεωφόρο, όλοι θέλουν ένα ισχυρό πορτοφόλι στον Ερασιτέχνη από την στιγμή που οι πόρτες άνοιξαν και ο κόσμος δεν μπήκε.

Αυτά είναι τόσο ξεκάθαρα, όσο και η Γενική Συνέλευση που έρχεται και θα δώσει την δυνατότητα στον Δ.Γιαννακόπουλο -και την τιμή- να γίνει ο τιμονιέρης της Μάνας του λόχου. Έτσι δηλαδή λέει και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης. Απαλλαγή της απερχόμενης διοίκησης και διενέργεια εκλογών.

Κι αν αυτά είναι ξεκάθαρα και κανένας δεν εμποδίζει τον Δ.Γιαννακόπουλο να κάνει ξανά πρωταθλητή σε όλα τα σπορ τον αγαπημένο μας Σύλλογο, ο ίδιος συμπεριφέρεται λες και ψάχνει προσωπική δικαίωση και "υποταγή" όλων των Παναθηναϊκών να δηλώσουν πως τον θέλουν για ισχυρό άντρα του Συλλόγου. Καθημερινά άρθρα κατά του Μπαλτάκου που μόνο κακό κάνουν στον Σύλλογο και προσφέρουν το απόλυτο τίποτα και μια έντονη εσωστρέφεια που γεννάει διχασμό από το πουθενά.

Εχθροί, εφιάλτες, ποντίκια, πρωτοσέλιδα, καρέκλες και πάει λέγοντας...και ο Παναθηναϊκός περιμένει.

Ένα show που πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που γίνεται και αν αποσκοπεί πουθενά.

Όλοι Παναθηναϊκοί είμαστε και αυτό κανονικά θα έπρεπε να αποτελεί αιτία να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει...

Σχόλια