Έσωσε την επόμενη χρονιά με μαγκιά στην Τούμπα!


Ο Παναθηναϊκός αν και είχε τους μισούς βασικούς εκτός, έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει δύο φορές από τον Πάοκ κατάφερε να πάρει ένα μάγκικο διπλό μέσα στην Τούμπα και να σώσει την...επόμενη σεζόν παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και γλιτώνοντας την έναρξη της νέας σεζόν σε λίγες μόνο μέρες!

Δύο γκολ πέτυχε ο Κλωναρίδης, ενώ «σέρβιρε» και το νικητήριο στον Μόλινς στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Μ.Ουζουνίδης για ακόμη ένα παιχνίδι απέδειξε ότι αξίζει ένα νορμάλ μπάτζετ για να μπορέσει του χρόνου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα σαν φαβορί και όχι να «κάνει πρωταθλητισμό». Κατάφερε και έκανε ομάδα στα μέσα της σεζόν ένα συνονθύλευμα παικτών, έπαιξε ωραία μπάλα και έφτασε σήμερα να παίζει με τα μισά της μισής ομάδας απέναντι σε έναν αντίπαλο που κυνηγούσε την πρόκριση στο Champions League και κατάφερε να κερδίσει.

Δηλαδή, αν δεν αξίζει αυτός ο προπονητής λεφτά για μεταγραφές τότε ποιος αξίζει;

ΥΓ: Σχετικά με το Europa θα τα πούμε τις επόμενες μέρες. Δυστυχώς η πρόκριση στους ομίλους, αν μπούμε στους αδύναμους στα play off και εφόσον προκριθούμε, είναι πολύ δύσκολη. Ο φαύλος κύκλος που ξεκίνησε με τους αποκλεισμούς από Οντένσε-Μακάμπι, οι νίκες που δεν κάνουμε εδώ και 5 χρόνια σε ομίλους, καθώς και το στραπάτσο της Καμπάλα μας έχουν αφήσει πολύ πίσω...


Σχόλια