Το θράσος του Αυγουλέα


Ο Σ.Αυγουλέας με δηλώσεις του χθες στον Sport Fm ξεκίνησε το...αναμενόμενο. Να γίνει ο Παναθηναϊκός reallity και να αρχίσει το ξεκατίνιασμα με τον Ερασιτέχνη. Ευτυχώς η διοίκηση του Συλλόγου δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσεις και κράτησε χαμηλούς τόνους.

Το αστείο όλης της υπόθεσης είναι πως μιλάει για σοβαρότητα και καθυστέρηση απαντήσεων ο άνθρωπος που τάχθηκε στο πλευρό του Τσάκα! Δε νομίζω να χρειάζεται κάτι παραπάνω για να καταλάβετε πόσο αστείος είναι ο εν λόγω τύπος...

Όσα δήλωσε:


Για τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Τόσο με την επιστολή όσο και με τη δήλωσή του, ο κ. Γιαννακόπουλος τα κάνει όλα απολύτως ξεκάθαρα. Ο κ. Γιαννακόπουλος θέλει να συνδράμει ώστε ο ΠΑΟ να ξαναγίνει μεγάλος».

Για την έως τώρα κατάσταση των διαπραγματεύσεων και αν υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις:

«Είναι κάτι το οποίο θα προκύψει, εφόσον μας παραδοθούν τα στοιχεία που έχουμε ζητήσει. Ακόμα η διοίκηση του ΠΑΟ δεν έχει επικοινωνήσει. Τις τελευταίες μέρες προσπάθησα να μιλήσω τηλεφωνικά με τον κ. Μπαλτάκο, αλλά δεν τα κατάφερα. Σήμερα το μεσημέρι έστειλα ένα mail που ζητάω εκ μέρους της Επιτροπής, συνάντηση τη Μεγάλη Δευτέρα ή τη Μεγάλη Τρίτη. Στην επιστολή ο κ. Γιαννακόπουλος έβαλε κάποιες προθεσμίες για να λάβει τα στοιχεία, ώστε να γίνει αξιολόγηση και τον Ιούνιο να γίνει αλλαγή στη διοίκηση».

Για τα εχέγγυα επιτυχίας που φέρει το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Κατ' αρχάς είναι η ιστορία του ονόματος που φέρει το όνομα Γιαννακόπουλου. Είναι η εμπλοκή του στον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ και φυσικά η οικονομική του ευρωστία που μπορεί να φέρει σε θέση πρωταγωνιστή τον Ερασιτέχνη. Τον Ιούνιο θα ανακοινωθεί το πλάνο και για τα επόμενα χρόνια. Με τους ανθρώπους που θα επιλέξει και ο ίδιος θα φέρουν πολύ καλύτερες μέρες για τον Σύλλογο. Ακόμα δεν γνωρίζουμε για τα χρέη. Λένε ότι 2-3 εκατ. ευρώ, αλλά μπορεί να είναι και λιγότερα».

Για τον αν υπάρχει προβληματισμός για τη στάση του Ερασιτέχνη:

«Αυτά που ανέφερα είναι γεγονότα. Πραγματικά με προβληματίζει η μέχρι στιγμής στάση του Ερασιτέχνη».

Για τη στάση του κόσμου όπως εκφράστηκε χθες στο «Απόστολος Νικολαΐδης» μέσω του πανό της Θύρας 13: 

«Είναι πολύ θετική η στάση του κόσμου. Στη δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου, καλεί την ΠΑΕ να πάρει θέση οδηγού και ο Ερασιτέχνης στη συνέχεια να βοηθήσει για το θέμα του γηπέδου. Μακάρι να προχωρήσει το θέμα στο Γουδή, αλλά υπάρχουν, σύμφωνα με ΜΜΕ, κάποιες ενέργειες που πρέπει να γίνουν και δείχνει ότι δεν είναι ακόμα ώριμο να προχωρήσει το θέμα».

Για το αν μέσω της επιστολής Γιαννακόπουλου γίνεται κατανοητό αν είναι ή όχι πρόσωπο κοινής αποδοχής ο Δημήτρης Μπαλτάκος:

«Δεν μπορώ να ερμηνεύσω για το αν είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής ο κ. Μπαλτάκος. Η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου είναι απόλυτα κατανοητή».

Για τη συνέχεια των συζητήσεων:

«Το κομβικό είναι να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει. Δεν θέλω να είμαι αρνητικός, αλλά δύο μέρες τώρα, δεν έχει υπάρξει κάποια ανταπόκριση. Πρότεινα μέσω mail, για τις 11 το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ή της Μεγάλης Τρίτης να υπάρξει συνάντηση με την Επιτροπή εργασίας που έχει συσταθεί. Είναι κάποια βασικά στοιχεία που μπορούν να σταλούν ακόμα και μέσω mail, αλλά και άλλα στα οποία πρέπει να υπάρξει συνάντηση».

Σχόλια