Όχι άλλη ενότητα!


H «εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών» είπε να τιμήσει και σήμερα τον ρόλο της, κάνοντας για ακόμη μια φορά πράξη το «ενιαίος και αδιαίρετος» και reality τον Παναθηναϊκό.

Η πλειοψηφία του κόσμου του Συλλόγου αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία να πάρει τα ηνία του Ερασιτέχνη ο Δ.Γιαννακόπουλος, ώστε να τον καθαρίσει από τα χρέη και να τον κάνει άμεσα «πρωταθλητή σε όλα τα σπορ», όπως ο ίδιος έχει υποσχεθεί.


Αυτό που πιθανότατα δεν καταλαβαίνει ο περισσότερος κόσμος είναι για ποιο λόγο ο Δημήτρης Μπαλτάκος αντιμετωπίζεται ως εχθρός του Συλλόγου από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και γιατί πρέπει να γίνει τόσος ντόρος και να αναπαραχθούν για ακόμη μια φορά τόσες γραφικότητες ώστε να πάρει τον Ερασιτέχνη.


ΥΓ: Αυτό που ξεχνάει σίγουρα ο περισσότερος κόσμος είναι ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει αποδείξει ότι δεν λειτουργεί προς όφελος του Συλλόγου, ότι τέτοια πρωτοσέλιδα δεν έχουν ανέβει ποτέ για τον καλό οικογενειάρχη, Β.Μαρινάκη, ότι έχει κοροϊδέψει ασύστολα τον κόσμο με Πρίγκιπες και πριγκίπισσες, ότι έχει στήσει στον τοίχο όποιον έχει τολμήσει να βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό.

ΥΓ2: Ο Δ.Μπαλτάκος έχει δημιουργήσει δύο "πρέπει" προς τον κόσμο του Συλλόγου. Το πρώτο, να λειτουργήσει ως θεματοφύλακας για το Γουδή και το δεύτερο να παρουσιάσει στον κόσμο τα οικονομικά του Ερασιτέχνη. Τα πάντα.

Προσωπικά του έχω εμπιστοσύνη. Γιατί; Γιατί μου αρκεί που από μικρός τραβιόταν σε κάθε γήπεδο και δεν διαχώριζε την αγάπη του για τον Σύλλογο, ανάλογα με το τμήμα και δεν αγαπούσε την ομάδα ανάλογα με τις επιτυχίες. Και αυτό ισχύει για κάθε άνθρωπο που έχει κάποια διοικητική θέση στον Σύλλογο και έχει αποδείξει εδώ και χρόνια με την παρουσία του στα γήπεδα την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Οπότε του έχω εμπιστοσύνη ότι θα φέρει εις πέρας και τα δύο πρέπει γιατί θα λειτουργήσει σαν οπαδός.

ΥΓ3: «Ισχύς εν τη ενώση» VS «διαίρε και βασίλευε». Εσείς;

Σχόλια