Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Ωπ, εμφανίστηκε...


Τοποθέτηση γύρω από τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη και το γηπεδικό έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος χαιρετίζοντας την θέληση του Δ.Γιαννακόπουλου να βάλει λεφτά στον Ερασιτέχνη για να τον κάνει πάλι πρωταθλητή και αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες όσων έχουν αναλάβει την τωρινή του διοίκηση αλλά και τις επαφές για το αθλητικό κέντρο στο Γουδή.

Πάνω που τον είχαμε ξεχάσει και αρχίζοντας τις κακοπροαίρετες σκέψεις ότι αποστασιοποιήθηκε μαζί με το ξακαθάρισμα του τοπίου στις τηλεοπτικές άδειες...

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:


«Οι άνθρωποι που εχουν αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη τα τελευταία χρόνια έδωσαν σκληρές μάχες τη στιγμη που κανεις άλλος δεν ήθελε να τις δώσει. Εχω πειστεί προσωπικά για τις καλές τους προθέσεις που φαίνεται και απο τη στάση που τηρούν ενόψει των εξελίξεων. Η έλευση του κ Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα διοικητικά του Ερασιτέχνη ειναι καλοδεχούμενη απο όλη την Παναθηναϊκή οικογενεια και ειμαστε σίγουροι οτι ολοι μαζί νέοι και παλαιοί παράγοντες θα συμβάλουν για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια.

Αλλωστε οι ενέργειες που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες απο τη σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη στο γηπεδικό ζητημα, ανοίγουν χαραμάδα αισιοδοξίας. Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική  ευκαιρία και ειναι χρέος όλων μας να την εκμεταλλευτούμε. Αυτο σημαίνει να αξιοποιηθούν και στη συνέχεια εκείνα τα στελέχη που έφεραν πρόοδο σε αυτο το δύσκολο πεδίο. Απο την πλευρά της η ΠΑΕ ελπίζει οτι θα υπάρξει ουσιαστική συνδρομή εκτός απο τη δικη της ώστε ο Ερασιτέχνης να γινει και παλι ισχυρός.  Η έλευση του κ. Γιαννακόπουλου ειναι βέβαιο πως θα βοηθήσει ώστε η ΠΑΕ να μην ειναι ο μόνος βασικός χορηγός του Ερασιτέχνη προκειμενου να επιστρέψει με ασφάλεια στις μεγάλες επιτυχίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Μοιραστείτε το