Νέα επίθεση Δ.Γιαννακόπουλου στην διοίκηση του Ερασιτέχνη


Επίθεση στην διοίκηση του Ερασιτέχνη εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ο Δ.Γιαννακόπουλος, με ραδιοφωνική τοποθέτηση στην εκπομπή των Β.Παπαθεοδώρου και Α.Ασβεστά στον Sport Fm.

Συγκεκριμένα τόνισε πως δεν του δόθηκαν όλα τα στοιχεία που είχε ζητήσει, ζήτησε από την τωρινή διοίκηση να παραιτηθεί άμεσα, τάχθηκε υπέρ του γηπέδου στο Γουδή, ενημέρωσε ότι θα έχουν εξελίξεις για μπάσκετ και ΟΑΚΑ τις επόμενες εβδομάδες, αποκάλυψε ότι έχει πληροφορίες πως το χρέος είναι αυξημένο και ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να καθαρίσει τον Ερασιτέχνη από τα οικονομικά βάρυ και να τον κάνει «πρωταθλητή σε όλα τα σπορ».

Για ποιο λόγο συνεχίζει τις επιθέσεις χωρίς νόημα, γιατί έχει αποκτήσει τόσο μένος για τον Μπαλτάκο και γιατί τώρα ένιωσε την ανάγκη ότι πρέπει να πάρει όλο τον Ερασιτέχνη, όταν πριν λίγα χρόνια δεν μπορούσε ούτε ένα ομαδικό τμήμα να αναλάβει, είναι πράγματα που μόνο ο ίδιος ξέρει.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη να γίνει reality κάθε τρεις και λίγο. Τα ζήσαμε με τα ξεκατινιάσματα επί πολυμετοχικότητας και Πριγκιπιάδας στα οποία είχε ενεργό ρόλο. Δεν χρειάζεται άλλο. Enough is enough που λένε και στην Αγγλική. Ας εξηγήσει και σε εμάς γιατί αναφέρεται στον Μπαλτάκο λες και είναι εχθρός του Συλλόγου να καταλάβουμε.

Μέχρι τότε απλά θα πιστεύω πως δεν απλά και ο Μπαλτάκος για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι στην λίστα με τους «δεν αγαπάμε». Στην ίδια λίστα που ήταν κάποτε και ο Β.Παπαθεοδώρου που σήμερα του έδινε συνέντευξη...

ΥΓ: Αντιλαμβάνομαι ότι η αρνητική μου στάση για τον Δ,Γιαννακόπουλο δεν εκφράζει την πλειοψηφία του κόσμου του Συλλόγου και πως οι ιστορίες με την πολυμετοχικότητα, τον Τσάκα και τον Μαρινάκη είναι περασμένα-ξεχασμένα και όχι ουσιώδη. Όπως αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος του Συλλόγου θέλει έναν παράγοντα σαν τον Δ.Γιαννακόπουλο. Να τον θαυμάζει όταν βγάζει νεύρο και να κάνει εκ του ασφαλούς κριτική στην τσέπη του.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:


Για τη συνάντηση των εκπροσώπων του με τον Ερασιτέχνη: «Ήταν μια συνάντηση παρωδία. Από τις 5/4 έχουμε ζητήσει μία συνάντηση για διάφορους λόγους, για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν έγινε σήμερα. Όχι με τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη, αλλά με ανθρώπους σε πιο χαμηλές θέσεις. Από όλα τα στοιχεία πήραμε μόνο τις υποχρεώσεις, τον αγωνιστικό απολογισμό της σεζόν και το καταστατικό του συλλόγου. Τα πιο σημαντικά, δεν είναι διατεθειμένοι να μας τα δώσουν. Μας το είπαν στη συνάντηση, μας το είπε και ο γιος Μπαλτάκος με επιστολή πριν 15'. Δεν υπήρχε διάθεση να μοιραστούν τα οικονομικά στοιχεία. Το γήπεδο στο Γουδή θα είναι εκτόξευση του ΠΑΟ. Δεν υπάρχει όμως ενημέρωση. Πώς θα μπορούν οι άνθρωποι που θα το τρέξουν να το τρέξουν αν δεν υπάρχει ενημέρωση; Υπάρχουν ασάφειες στην επιστολή και ψέματα για τις σχέσεις ΚΑΕ - Ερασιτέχνη. Προσπαθούν να τους εξυπηρετήσουμε οικονομικά. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Ο κύριος Μπαλτάκος δεν έχει διάθεση να κάνει αυτό που είπε αρχικά. Παρακαλούμε πολύ δώστε μας μια σαφή απάντηση. Θα κρατήσετε τον Ερασιτέχνη; Ή θέλετε να μπουν χρήματα και να απογειωθεί ο Ερασιτέχνης; Θέλουμε μια απάντηση σαφή. Ας μας πουν ότι έκαναν λάθος και τους αρέσουν οι θέσεις και ας παραμείνουν. Αλλιώς ας παραιτηθούν. Εγώ έχω διάθεση να ξανακάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ. Είμαι έτοιμος να αναλάβω τον Παναθηναϊκό με ό,τι υποχρεώσεις έχει. Τις αναλαμβάνω όλες. Με ό,τι υποχρεώσεις έχει.

Δεν ξέρω τι ενημέρωση σας έχει δώσει ο Ερασιτέχνης. Εγώ έχω λάβει μια επιστολή ότι θα ενημερωθώ μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες για την έκθεση. Για το γήπεδο δεν υπάρχει ενημέρωση. Μακάρι να γίνει μια πολιτεία, εκεί που χτυπάει η παναθηναϊκή καρδιά.

Για το Γουδή και το ενδεχόμενο να μην κατασκευαστεί κλειστό γήπεδο για την ομάδα μπάσκετ: 

«Ιδανικό θα ήταν να συστεγάζεται ο ΠΑΟ στον ίδιο χώρο. Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Από εκεί και πέρα τυχαίνει να χρησιμοποιεί ο ΠΑΟ του μπάσκετ. Είναι σε διαδικασίες να το πάρει εξ' ολοκλήρου για κάποια χρόνια. Αν συμβεί αυτό, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Δεν έχουμε ενημέρωση για το Γουδή. Με οδηγό την ΠΑΕ θέλουμε να τρέξουν τα πράγματα και να μην χαθεί καμία ευκαιρία. Έχω διαβάσει δεξιά κι αριστερά διάφορους... Παναθηναϊκός και γήπεδο στο Γουδή ό,τι καλύτερο, αυτό λέω. Εκεί που χτυπάει η πράσινη καρδιά.

Φαίνεται από την επιστολή ότι δεν υπάρχει διάθεση αποχώρησης. Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιηθούν μικροπροβλήματα από την πλευρά των ανθρώπων του Ερασιτέχνη. Δηλώνω ξεκάθαρα πως είμαι έτοιμος να αναλάβω όλες τις υποχρεώσεις. Να παραιτηθούν όλοι μαζί για να έρθει η διοίκηση και να αναλάβει. Είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι οδηγούν εκεί την κατάσταση. Οι πληροφορίες μου λένε ότι το χρεός έχει μεγαλώσει. Είμαι διατεθειμένος να τα σβήσω όλα αυτά και να τα αναλάβω όλα».

Για το θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ για 99 χρόνια στην ΚΑΕ: «Πριν το Πάσχα μας είχε ζητηθεί ένα business plan. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ το έκαναν. Την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα θα καθοριστεί η συνάντηση με τον κύριο Βασιλειάδη».

Σχόλια