Γιάννη, απέτυχες με απόλυτη επιτυχία!

Στις 18 Ιουλίου του 2012, ο Γιάννης Αλαφούζος μπροστά στις κάμερες με τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που μεταβιβάστηκαν από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» που ηγείτο.

Σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνουμε πέντε χρόνια από την μέρα που εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος στις ζωές μας και πόζαρε χαμογελαστός στους φωτογράφους με τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνοντας πως "ο Παναθηναϊκός πλέον ανήκει στον λαό του".

Από τότε έχουμε βιώσει ουκ ολίγες καταστάσεις που μας έχουν οδηγήσει σε ένα νέο αδιέξοδο και βρισκόμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε πάλι τον ίδιο κύκλο που έφερε τον Σύλλογο ένα βήμα πριν την καταστροφή, το 2012. Το μότο του τότε προέδρου της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» δεν είχε ποτέ ουσιαστικά υπόσταση, με την ευθύνη να βαραίνει κυρίως τον κόσμο του Συλλόγου που αδιαφόρησε για την λαϊκή βάση. Όμως για όλα τα υπόλοιπα ο νούμερα ένα υπεύθυνος για το σημερινό αδιέξοδο που βρεθήκαμε ξανά είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.


Δηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα και κατέληξαν σε όμορφα ψέμματα με την ανακόλουθη συμπεριφορά του.

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι εξαφανισμένος από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχει καν την ευθυξία να παραδεχθεί πως απέτυχε. Και μάλιστα, με απόλυτη αποτυχία!

Η Ελληνοποίηση που είχε σαν πρωταρχικό στόχο μαζί με την προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες μας στην πρώτη ομάδα κατέληξε σε φιάσκο. Μόλις τέσσερις Έλληνες ήταν βασικοί χθες στην αρχική μας ενδεκάδα στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν και οι ακαδημίες μας κατέληξαν είτε στον Ολυμπιακό, είτε δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Η ανακαίνιση της Λεωφόρου, οι διπλές αποδείξεις και τα λεφτά για την ανέγερση της χάθηκαν κάπου στην πορεία, πολύ πριν εμφανιστεί η ιστορία με το Γουδή. Εκτός κι αν η περυσινή εκπομπή στον «ΣΚΑΪ» ήταν μια κοροϊδία, αφού από την μια ο Ερασιτέχνης παραδέχθηκε ότι μιλούσε με την Κυβέρνηση από πέρυσι, ενώ ο Δ.Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως είχαν γίνει συζητήσεις για το ΟΑΚΑ από την προηγούμενη Άνοιξη.

Το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί κατέληξε κι αυτό σε φιάσκο. Ο Παναθηναϊκός 4 χρόνια μετά επιστρέφει στην Παιανία και του μένει ένα περουσιακό στοιχείο που δεν θα χρησιμοποιείται αφού δεν έχει δυνατότητες βελτίωσης και θα πρέπει να το πληρώνει για αρκετά χρόνια. Εκτός κι αν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για την αγορά του δεν είναι τα πραγματικά.

Η επιστροφή στον πρωταθλητισμό είχε υπολογιστεί από τον Γ.Αλαφούζο στα 2-3 χρόνια το καλοκαίρι του 2013 μετά το ολικό λίφτινγκ που υπέστη η ομάδα. Το Κύπελλο εκείνης της σεζόν ήταν η εξαίρεση, αφού ο Παναθηναϊκός από τον τρίτο χρόνο, όχι μόνο δεν κάνει πρωταθλητισμό, αλλά τίθεται εκτός διεκδίκησης από τον Νοέμβριο.

Και πάμε στο τελευταίο και πιο βασικό κομμάτι. Την διαφθορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και την πάταξη της. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Γ.Αλαφούζος υποσχέθηκε πως θα την πολεμήσει και θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίζεται με τον σεβασμό που του αρμόζει από τα ποδοσφαιρικά όργανα. Τα αποτελέσματα τα είδαμε χθες. Αυτό που κατάφερε ήταν η αλλαγή των προσώπων. Αντί να μας σφάζει ο Μαρινάκη, μας σφάζει ο Σαββίδης...

Και αφήνουμε εκτός κάδρου την Ευρώπη, όπου εκεί κι αν έχει αποτύχει...

Xθες σε έσφαξαν ξανά και σήμερα βγαίνεις ξανά να πεις πως θα ακολουθήσεις την ίδια τακτική που μας οδήγησε χθες στον γκρεμό...

ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΕΤΥΧΕΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


ΥΓ: Αν λάβουμε υπόψιν τα παραπάνω και θυμηθούμε τις πρόσφατες δηλώσεις σου στον κόσμο πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής Βαρδινογιάννηδων, τότε είμαστε πεπεισμένοι πως έχουν ήδη έρθει.

ΥΓ2: «Ο έχθρος του εχθρού μου είναι φίλος μου». Αυτό δεν μπορεί να γίνει πράξη στον Παναθηναϊκό. Τύπωνε όσες εφημερίδες του Μαρινάκη θες, τον Παναθηναϊκό μην μπλέξεις.

Σχόλια