Eρασιτέχνης: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει δώσει μηδενικό ποσό την φετινή σεζόν στον Ερασιτέχνη»

Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Δ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 10% ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.



Την σημερινή επιστολή που απέστειλε στον Δ.Γιαννακόπουλο δημοσιοποίησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως δεν μπορεί να του δώσει τον προυπολογισμό για την τρέχουσα σεζόν καθώς αυτός είχε υπολογιστεί με βάση το προβλεπόμενο από τον νόμο 10% που οφείλει να δίνει η ΚΑΕ στον Σύλλογο και η πρώτη έχει δώσει μηδέν ευρώ!


Πριν λίγους μήνες, ο Δ.Μπαλτάκος είχε πει σε συνέντευξη του ότι ενώ με την ΠΑΕ το αντίστοιχο ποσό καταβάλεται σε μηνιαία βάση έχοντας υπογράψει σχετική σύμβαση, με την ΚΑΕ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και είχε υπάρξει μια υπόσχεση της ΚΑΕ ότι αυτό θα καταβληθεί στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Σήμερα, ο Ερασιτέχνης με την επιστολή του τονίζει πως δεν έχει υπάρξει κάποια πρόοδος στο συγκεκριμένο θέμα και δεν γνωρίζει τι ποσό θα του καταβληθεί.

Επιπλέον, η επιστολή τονίζει πως για την κατάσταση των μελών ο Ερασιτέχνης έχει απευθυνθεί στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρια. Όπως οφείλει δηλαδή.

Αν λοιπόν αυτά είναι τα στοιχεία που επικαλείται ο Δ.Γιαννακόπουλος, τότε δεν βλέπω που έχει λάθος ο Ερασιτέχνης. Μάλλον το λάθος που έχει η άλλη πλευρά βλέπω, καθώς δεν μπορώ να αντιληφθώ πως γίνεται η "φτωχή" ΠΑΕ να δίνει αυτό που οφείλει στον Σύλλογο και η "πλούσια" ΚΑΕ να μην έχει δώσει τίποτα.

Παρακάτω θα βρείτε την επιστολή και τα όσα αναφέρει.


Σχόλια