Επιτροπή Γιαννακόπουλου για Ερασιτέχνη: «Αναλαμβάνει όλα τα χρέη του Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος»


Aναλυτικά η ανακοίνωση της επιτροπής του Δ.Γιαννακόπουλου:


Μετά την σημερινή συνέντευξη Τύπου της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. η Ομάδα Εργασίας που έχει ορίσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρει τα εξής:

Αποδεχόμαστε την πρόσκληση και ευχαριστούμε την παρούσα διοίκηση για την παρουσία μας στα Γραφεία του Συλλόγου, προκειμένου να επιταχυνθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για έγκαιρη και ομαλή μετάβαση του Παναθηναϊκού μας στη νέα εποχή. Από την Τρίτη (2/5) κιόλας, η Ομάδα μας θα βρίσκεται στα Γραφεία του Συλλόγου για την επίσπευση των εξελίξεων.

Δεν σχολιάζουμε και προσπερνάμε για ευνόητους λόγους τις όποιες ανακρίβειες που αναφέρθηκαν και αφορούν στην οικονομική σχέση ΚΑΕ-Ερασιτέχνη.

Παρά το γεγονός ότι με τις σημερινές τοποθετήσεις στη συνέντευξη, έγινε αντιληπτό ότι δεν είναι τόσο σίγουρο και προχωρημένο το project του γηπέδου, όπως έχει δεσμευτεί ο κ. Γιαννακόπουλος, επαναλαμβάνουμε ότι η νέα διοίκηση, πάντα με οδηγό την ΠΑΕ, θα προσπαθήσει να το τρέξει αποτελεσματικά και για το συμφέρον του Παναθηναϊκού μας, αγνοώντας πολιτικές σκοπιμότητες.

Από την πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου έχει ήδη πραγματοποιηθεί ο αρχικός σχεδιασμός για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. παρότι παραμένουμε εν αναμονή των στοιχείων που έχουν ζητηθεί, με την επιστολή του κ. Γιαννακόπουλου αλλά και στη διάρκεια της πρώτης συνάντησης.

Αν και το ύψος του χρέους των 2.850.000 ευρώ που αναφέρθηκε στη συνέντευξη είναι σαφώς μεγαλύτερο από αυτό που είχε επικοινωνηθεί και πρόσφατα σε δημόσιες τοποθετήσεις μελών της παρούσας διοίκησης, ο κ. Γιαννακόπουλος, όπως έχει δεσμευτεί, αναλαμβάνει την τακτοποίησή του σε συντομότερο διάστημα από αυτό που προέβλεπε η υπάρχουσα διοίκηση.

Ευελπιστούμε ότι η αναφορά σε πιθανή διαγραφή μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. ήταν μία άτυχη στιγμή και προφανώς δεν αφορά σε προσπάθεια να τοποθετηθούν τεχνητά προσχώματα για την έγκαιρη και ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή. Στα 109 χρόνια Ιστορίας του ενδοξότερου Συλλόγου της χώρας, δεν έχει υπάρξει ποτέ διαγραφή μελών. Επί 109 χρόνια επικρατεί «η Παναθηναϊκή διάσταση και όχι η νομική».

Τέλος, χαιρετίζουμε με απόλυτη ικανοποίηση τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, που όμως για την επίσπευση των διαδικασιών, προτείνουμε όπως προβλέπεται και από το Καταστατικό, να συνδυαστεί με την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Πέρα από το ότι στο παρελθόν αυτή ήταν η συνήθης διαδικασία, επαναλαμβάνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος για την αναγέννηση της Μάνας του Λόχου, του Παναθηναϊκού μας!

Η Ομάδα Εργασίας

Στέφανος Αυγουλέας

Γιώργος Ελμαλής

Ηλίας Κατσογιάννης

Σχόλια