Διάλεξε λογικά και έχασε φυσιολογικά


Σε μια απολύτως κατανοητή απόφαση, ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στην Τούμπα για να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που δεν παίζουν, να δει την ετοιμότητα τους και να κάνει διαχείριση ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα της Τετάρτης. Φυσιολογικό και επόμενο, ο Πάοκ να κερδίσει άνετα με 3-0 και το παιχνίδι να περάσει στην ιστορία και να ξεχαστεί γρήγορα.


Ο Μ.Ουζουνίδης μπορεί να υποστήριζε παραμονές του αγώνα πως «είμαστε Παναθηναϊκός και δεν διαλέγουμε παιχνίδια» αλλά ήξερε καλύτερα από όλους πως από την στιγμή που πήρε τα ματς με Ολυμπιακό, Άεκ και Πανιώνιο και έρχονταν τα ματς του Κυπέλλου, θα έπρεπε να κάνει διαχείριση για να εμφανιστεί η ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται στα ημιτελικά. Από την στιγμή κιόλας που το ματς έμεινε στο σκορ του ημιχρόνου (3-0), όλα κυλήσαν αναίμακτα.

Το ζητούμενο είναι ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το Κύπελλο και από την στιγμή που η ομάδα δεν έχει ούτε το μεγάλο βάθος στον πάγκο, ούτε το πολύ ποιοτικό ρόστερ, τότε δεδομένα θα πρέπει να θυσιάσει κάποια παιχνίδια.

Η Τετάρτη λοιπόν φτάνει. Η Λεωφόρος πρέπει να θυμίζει κάτι από τον τελευταίο ημιτελικό με τον Όφη του 2014 και η ομάδα να "πνίξει" τον Πάοκ από την αρχή του αγώνα, ώστε να πάει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο προβάδισμα γίνεται στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Τέλος, μια μίνι κριτική όσων έπαιξαν...Στιλ ο καλύτερος του αγώνα, αφού είναι κατόρθωμα που έφαγε μόνο τρια με βάση τις ευκαιρίες που έχασε ο Πάοκ, Χουχούμης ο χειρότερος (από τότε που είπε ότι έχει για είδωλο του τον Βύντρα, λες και γκαντέμιασε τον εαυτό του) και Μόλινς ακόμη ένας άνευρος και αδιάφορος παίκτης που δε νομίζω να έχει άλλη ευκαιρία μέχρι το τέλος της σεζόν, σε αγώνα που να έχει σημασία.

Σχόλια