Επιστολή Αλαφούζου σε Τριτσώνη: «Ο Κύζας φιλοξενείται από οπαδό του Πάοκ που έχει στενές σχέσεις με την διοίκηση»


Το φως της δημοσιότητας είδε η επιστολή που είχε στείλει ο Γ.Αλαφούζος στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Σ.Τριτσώνη, πριν τον επαναληπτικό ημιτελικό της Τούμπας.

Σε αυτήν την επιστολή, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι ο διαιτητής Κύζας φιλοξενείτο σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης από οπαδό του Πάοκ που έχει άμεσες σχέσεις τόσο με την διοίκηση της ΠΑΕ Πάοκ, όσο και με την προσωπική ασφάλεια του Ι.Σαββίδη.


Η επιστολή αυτή επεστράφη στον Γ.Αλαφούζο από τον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, Ιωάννη Δρόσσο, ως απαράδεκτη.

Τα όσα κατήγγειλε ο Γ.Αλαφούζος δεν προκαλούν καμία έκπληξη, καθώς αυτές οι...προσωπικές εξυπηρετήσεις είναι συχνό και διαχρονικό φαινόμενο. Αν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπεσε από τα σύννεφα, τότε αυτό είναι δικό του πρόβλημα και ακόμη ένα δείγμα για το πόσο ακατάλληλος είναι για την θέση που κατέχει. Το περίεργο όμως είναι, ότι εφόσον γνώριζε για αυτήν την φιλοξενία πριν τον αγώνα, γιατί δεν το έδωσε στα ΜΜΕ του να το παίξουν σαν είδηση.

Από την στιγμή που διαπιστώνεις ότι ο πρώην "σύμμαχος" σου για την διαφθορά επιλέγει τέτοια μέσα διαφθοράς για να σου πάρει την πρόκριση, εσύ γιατί να μην τον αντιμετωπίσεις με τους ίδιους κανόνες, βγάζοντας την είδηση αυτή προς τα έξω, δημιουργώντας κλίμα; Τι περισσότερο θα έχανες από αυτό που συνέβη εν τέλει;

Με τον σταυρό στο χέρι δεν...κέρδισε κανείς στην Ελλάδα.

Όλα τα παραπάνω είναι απλά ακόμη ένα δείγμα της ακαταλληλότητας σου και τίποτα παραπάνω.

Αναλυτικά παρακάτω οι επιστολές:




Σχόλια