Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Δ.Γιαννακόπουλος: «Είναι καλό όλος ο Παναθηναϊκός να πάει στο ΟΑΚΑ»


Tην έκπληξη του εξέφρασε με δηλώσεις του στον Sport Fm ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχετικά με το Γουδί, τόνισε ότι το ΟΑΚΑ είναι η αποδεκτή λύση για εκείνον και αποκάλυψε ότι Ερασιτέχνης, ΠΑΕ και ΚΑΕ συζητούσαν από το 2016 για την λύση του ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Η θέση της ΚΑΕ διαχρονικά είναι η ίδια. Ενημερωθήκαμε για τις εξελίξεις στο Γουδή, μας έχει κάνει αρνητικές εντυπώσεις. Αρχές του 2016 βρεθήκαμε με τον τότε πρόεδρο του Ερασιτέχνη τον κ. Μιχαλαριά να κάνουμε από κοινού με τον Ερασιτέχνη και το ποδόσφαιρο για να δώσουμε την Λεωφόρο στο κράτος και να έχουμε το ΟΑΚΑ για 99 χρόνια. Αυτό τους βρήκε σύμφωνους. Συστάθηκε επιτροπή με πρόσωπα από ΠΑΕ, ΚΑΕ και ερασιτέχνη για την μελέτη. Θα βγει σε λίγη ώρα στον αέρα η συμφωνία με την εταιρεία Deloitte, η οποία ακόμα δεν μας έχει παραδώσει, γιατί είναι μεγάλο έργο. Ενημερωνόμαστε ότι κάποιοι από τον Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ συναντήθηκαν με την Κυβέρνηση για γήπεδο στο Γουδή. Δηλαδή η επιτροπή τι είναι, κοροϊδία? Εμείς είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης? Έχει μπει μπροστά η ΚΑΕ για να γίνουν όλοι πρωταθλητές, όπως το μπάσκετ διαχρονικά. Μπαίνει μπροστά η ΚΑΕ για Παναθηναϊκή Πολιτεία στο ΟΑΚΑ και τώρα εν αγνοία μας τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια μας ενώ τρέχει μια μελέτη. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι? Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Προκαλώ είτε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη είτε τον κύριο Αλαφούζο να διαψεύσουν όσα λέω. Γνωρίζουν ότι τρέχει αυτή η μελέτη και ξαφνικά μαθαίνουμε για Γουδή. Τι είναι αυτά τα πράγματα? Έχουμε εκπληκτικές εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ και τώρα κάνει πίσω για προεκλογικά παιχνίδια ο Ερασιτέχνης μαζί με τον κύριο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ? Δεν είναι πρόβατα ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Εμείς θα πρέπει να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ΚΑΕ. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να φάει όλο αυτό το κόστος η ΚΑΕ. Καλά θα κάνουν και τους το λέω ανοιχτά να σέβονται οι ιθύνοντες στον Ερασιτέχνη τους ανθρώπους και της οικογένειες που βοήθησαν να βρίσκεται το τριφύλλι εκεί που είναι. Αλλιώς δεν θα βρισκόταν εκεί. Δεν κρατάω αποστάσεις. Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης κρατούν αποστάσεις, από αυτά που είχαν συμφωνήσει εννέα μήνες πριν. Ο Παναθηναϊκός είναι ικανοποιημένος από το ΟΑΚΑ, αν και έχει υπερβολική σύμβαση. Είναι ικανοποιημένος μπασκετικά εκεί. Γνώμη μου ότι θα ήταν καλό και για τα υπόλοιπα τμήματα. Καλά θα κάνουν όταν έχουν δώσει τα χέρια, να ενημερώνουν.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να αναλάβει όλο το ΟΑΚΑ του μπάσκετ. Ο Κοντονής μου είχε πει κύριε Γιαννακόπουλε ελάτε με μία επίσημη πρόταση. Βρέθηκα με τον κύριο Μιχαλαριά, μου είπε ότι από την ΠΑΕ είναι σύμφωνοι. Συστάθηκε επιτροπή με τον κύριο Παναγώπουλο, τον κύριο Μιχαλαριά, τον κύριο Καρανάσο και την ΚΑΕ. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε λάβει την μελέτη από την Deloitte για να την καταθέσουμε επισήμως όπου χρειάζεται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Μοιραστείτε το