Tρίποντη βόμβα!


Το μεγάλο σουτ του Μ.Τζέιμς σε νεκρό χρόνο έσωσε τον Παναθηναϊκό από μέγα κάζο και του επιστρέπει να κοιτάει ακόμη την πρώτη τετράδα. Αν και ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σχεδόν σε όλη την διάρκεια πίσω στο σκορ, στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε το come back και στο τελευταίο δευτερόλεπτο με την τρίποντη βόμβα του Αμερικάνου πανηγύρισε την νίκη με 83-82 επί της Ούνιξ Καζάν.


Η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν καλή, η άμυνα (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) πολύ κακή και το συμπέρασμα που βγαίνει για ακόμη μια φορά είναι ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει πολύ δύναμη από το ΟΑΚΑ και ίσως είναι η ομάδα που έχει ανάγκη όσο καμία, το πλεονέκτημα έδρας στους προημιτελικούς. Με βάση τα μέχρι τώρα δείγματα, η ομάδα του Τ.Πασκουάλ δεν θα έβρισκε την ενέργεια να επιστρέψει στο σκορ αν έπαιζε εκτός, ούτε την αυτοπεποίθηση που βγάζει στα εντός.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα στο ΟΑΚΑ. Ειδικά σε ένα ματς που η εμφάνιση μας ήταν κακή, κυνηγάγαμε τα σκορ, ο αντίπαλος είχε συνέπεια στο σκοράρισμα και τα πάντα έδειχναν πως θα έρθει μια δύσκλη ήττα. Όταν λοιπόν παίρνεις αυτά τα ματς μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για το μέλλον.

Τέλος, ένα σχόλιο σχετικά με την τελευταία άμυνα και την απόφαση του προπονητή μας να κάνει φάουλ, ώστε να πάρουμε την τελευταία επίθεση και να πάει η μπάλα στον Τζέιμς. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε, αλλά προσωπικά μου προκάλεσε έκπληξη να κάνουμε φάουλ.

Τα δεκάλεπτα: 24-25, 39-46, 52-61, 83-82.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 13 (3), Νίκολς, Ρίβερς 13 (3), Τζέιμς 8 (2), Παππάς 4, Φελντέιν 4, Γκάμπριελ 10 (2), Τζεντίλε 10, Noύμερο29 15 (1), Καλάθης 5 (1)

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (Εβγκένι Πασούτιν): Αντίποφ 11 (3), Κλαρκ 6 (1), Λάνγκφορντ 21 (1), Στολ, Παραχούσκι 6, Κολόμ 17 (3), Μπάνιτς, Βορόνοφ, Γουίλιαμς 13, Άντουσιτς 8 (1)

Σχόλια