ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!


Παρουσία "έκπληξη" είχαμε στην Λεωφόρο, αφού ο Γιώργος Βαρδινογιάννης πήγε να δει τον αγώνα Παναθηναϊκός-Αστέρα Τρίπολης. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου που ξεκίνησε να αποδοκιμάζει με συνθήματα την οικογένεια Βαρδινογιάννη, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση κάποιων άλλων που γιούχαραν τα συνθήματα και μας θύμισε για ακόμη μια φορά πως ο Παναθηναϊκό έχει στο DNA του την εσωστρέφεια.


Όμως μαζί με την εσωστρέφεια έχει και την λανθασμένη νοοτροπία πως ντε και καλά πρέπει το ποδόσφαιρο να είναι στα χέρια των Βαρδινογιάννηδων. Και αυτή η άποψη ενισχύεται όσο απομακρυνόμαστε από τα χρόνια της πολυμετοχικότητας, του συλλαλητηρίου και συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι της ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο μέσος Παναθηναϊκός, όσο περνάνε τα χρόνια και όσο ο Αλαφούζος αδυνατεί να βάλει την ομάδα σε τροχιά επιτυχιών, δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή της οικογένειας. Είναι πιθανότατα ο ίδιος που έχει ξεχάσει για ποιο λόγο στις 13 Απριλίου βγήκαν δεκάδες χιλιάδες Παναθηναϊκοί στους δρόμους, τι στάση κρατούσε η ίδια οικογένεια απέναντι στο κόκκινο παρακράτος και πως (δεν) προστάτευε τον Σύλλογο.

Η εμφάνιση του Γιώργου Βαρδινογιάννη μπορεί να ήταν τυχαία, μπορεί και όχι. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες πως ένας...άλλος Βαρδινογιάννης σκοπεύει να μπει και να αναλάβει την ΠΑΕ με το τέλος της σεζόν. Αυτές οι φήμες ενισχύονται από την στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος είναι εξαφανισμένος. Μπορεί να υπάρχει φωτιά, μπορεί και όχι.

Το δεδομένο είναι πως δεν γίνεται να μην αντιλαμβανόμαστε πόσο ανώμαλο είναι που κανένας επιχειρηματίας δεν κάνει καν κίνηση να πάρει τον Παναθηναϊκό. Δεν γίνεται να κλείνουμε τα μάτια μας στην υπόθεση του Τσάκα με τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες και στον ρόλο που έπαιξαν δημοσιογράφοι, παράγοντες και εφημερίδες, δεν γίνεται να μην παραξενευόμαστε πως η ίδια πρόταση για τον τρόπο ιδιοκτησίας της ΠΑΕ βρήκε διαφορετική αντίδραση από την οικογένεια σε δύο περιπτώσεις...

Ο Παναθηναϊκός, όσο κι αν έχουν στοιχηματήσει κάποιοι στο αντίθετο, θα βρει τον δρόμο του χωρίς τους Βαρδινογιάννηδες. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τηλεοπτικές άδειες για να ποντάρεις σε αναξιόπιστα άλογα.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!


YΓ: Όταν λες ότι δεν θες τους Βαρδινογιάννηδες ποτέ ξανά στον Παναθηναϊκό πρέπει να έχει ωριμάσει μέσα σου το γιατί και όχι να το φωνάζεις επειδή είναι της...μόδας.

ΥΓ2: Ότι ο Αλαφούζος δεν...δεν σημαίνει ότι ξαφνικά οι Βαρδινογιάννηδες γίνανε καλοί. Αυτοί παρέδωσαν τα κλειδιά στον Κόκκαλη.

ΥΓ3: Την Κυριακή με ποιον θα αράζουν Παναγόπουλος και Κωνσταντίνου; Την προηγούμενη εβδομάδα Κομπότης, σήμερα Γιώργης...

Σχόλια