Παράνοιας συνέχεια


Η πλειοψηφία του αθλητικού τύπου, μετά την τελευταία καλή εμφάνιση του Εμποκού με τον Αστέρα Τρίπολης, γράφει για τις προσπάθειες που ήδη κάνει ο Παναθηναϊκός για την παραμονή του παίκτη και την ερχόμενη σεζόν, αλλά και το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.


Αν επρόκειτο για απλά δημοσιεύματα που σαν στόχο τους έχουν τις πωλήσεις δεν θα υπήρχε λόγος να δώσουμε σημασία. Όμως όταν σχεδόν όλα τα αθλητικά μέσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα τότε είναι προφανές πως έχει...υποπέσει σε διαρροή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι η πρώτη φορά που προχωράει σε τέτοια τακτική. Πριν αρχίσουν τα άσχημα αποτελέσματα, τα ίδια δημοσιεύματα υπήρχαν και για τον Ιμπάρμπο. Όπως και πέρυσι τα ίδια με τον Εβαντζελίστα.

Το θέμα είναι για ποιο λόγο να συμβαίνει αυτό...

Όπως και να χει τα δεδομένα είναι λίγα και απλά. Ο Εμποκού δεν έχει πραγματοποιήσει άλλες καλές εμφανίσεις την φετινή σεζόν, η τιμή πώλησης του κυμαίνεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ και η διοίκηση δεν έχει λεφτά στα ταμεία της.


ΥΓ: Η «Πράσινη» το πήγε ακόμη παραπέρα και μίλησε για παραμονή και του Κλωναρίδη που συμπλήρωσε...μια εβδομάδα στην ομάδα.

Σχόλια