Πάλι με χρόνια με καιρούς....


Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στο ματς με τον Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα στην κατάμεστη Κυψέλη με 1-3 και πλέον θα γίνει μάχη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές με τον Πάοκ για την δεύτερη θέση που δίνει πλεονέκτημα μέχρι και τους τελικούς του πρωταθλήματος.


Όλοι γνωρίζαμε εξαρχής πως ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα και ο η ομάδα του Δ.Ανδρεόπουλου θα έχει δύσκολο έργο. Δυστυχώς το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε τις αρχικές προβλέψεις και η ομάδα οφείλει να διατηρήσει τώρα την δεύτερη της θέση και να δει πως θα μπορεί να φανεί πιο ανταγωνιστική στα play off.

Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η κατάσταση, να χάνουμε το ένα ματς μετά το άλλο απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά η λύση έχει διατυπωθεί αρκετές φορές και δεν έχει νόημα να ανακυκλωνόμαστε στα ίδια. Αν δεν βρεθεί ένας άνθρωπος να αναλάβει το τμήμα και να ρίξει λεφτά, τότε ο Παναθηναϊκός θα ξεκινάει πάντα ως αουτσάιντερ, τόσο στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όσο και για την κατάκτηση τίτλων.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και δυστυχώς πορευόμαστε με αυτήν. Μέχρι τότε θα ελπίζουμε πως κάποτε θα γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι. Γιατί μπορεί το τμήμα να έχει ανοδική πορεία, αλλά όσο δεν έρχονται τίτλοι και απλά χαιρόμαστε με σποραδικές νίκες σε μεγάλα ματς και πλασαρίσματα στην πρώτη τετράδα, παραμένουμε κομπάρσοι και τίποτα περισσότερο.


: Στόχος για την ερχόμενη σεζόν πρέπει να είναι η επιστροφή μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η απουσία μας από αυτήν κάνει κακό σε πολλά επίπεδα.

Σχόλια