Ο «σας γαμάω» έγραψε τους τίτλους τέλους του μια για πάντα με τον Παναθηναϊκό


O Λ.Αγκάμεζ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού και το κλίμα ήταν αναμενόμενα ιδιαίτερο. Ο άλλοτε παίκτης του Συλλόγου που φιλούσε το «τριφύλλι» στο στήθος, δήλωνε Παναθηναϊκός και τόνιζε πως θα επέστρεφε κάποτε ξανά για την ομάδα που τον έκανε αυτό που είναι σήμερα...επέστρεψε με τα «κόκκινα» και επανέλαβε τρεις φορές με χαρακτηριστικές κινήσεις το «σας γαμάω» προς τον κόσμο.

Προφανώς δεν χωράει καμία ανάλυση, αφού ο ίδιος μετά την απόφαση του να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού εξέθεσε ξανά τον εαυτό του με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Επειδή όμως στο βόλεϊ είναι σύνηθες φαινόμενο όλοι οι παίκτες όλων των ομάδων να κάνουν πολλαπλά πήγαινε-έλα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού οφείλει να μην ανοίξει ξανά τις πόρτες τις στον Αγκάμεζ. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρει ξανά χρήματα να κάνει μεγάλες μεταγραφές, το ταβάνι του να μεγαλώσει όμως ποτέ και για κανένα λόγο δεν πρέπει αυτός ο άνθρωπος να έχει κάποια επαφή με τον Σύλλογο.

Η αξιοπρέπεια είναι αξία μη διαπραγματεύσιμη και δεν έχει ημερομηνία λήξης, ούτε χωράει αστερίσκους.

Ο Αγκάμεζ απέδειξε ότι ταιριάζει «γάντι» στον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν μεγάλωσε με τέτοιες προσωπικότητες στην ιστορία του.

Η ιστορία έγραψε, οι εικόνες έμειναν ΞΕΦΤΙΛΑ.

Σχόλια