Με φόρα στα ημιτελικά


Ο Παναθηναϊκός με μια αρκετά καλή εμφάνιση επικράτησε 4-0 του Αστέρα Τρίπολης στην μισοάδεια Λεωφόρο και «σφράγισε» από το πρώτο παιχνίδι το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Ρέις, Κλωναρίδης, Βιγιαφάνες και Εμποκού με πέναλτι.


Εκτός απο το αποτέλεσμα που μας στέλνει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, το θετικό από το σημερινό απόγευμα είναι ότι η ομάδα έδειξε διάθεση να τελιώσει από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση και δεν έκανε αγγαρεία στον μοναδικό φετινό στόχο που μας απέμεινε. Πιέζαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα, κυνηγούσανε όλες τις μπαλιές και είχαν επιθετικές τάσεις. Χαρακτηριστικά που δεν μας έχουν συνηθίσει να τα βλέπουμε φέτος και προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη στον λιγοστό κόσμο που προτίμησε να πάει σήμερα στο γήπεδο.

Ο Ουζουνίδης οφείλει να προετοιμάσει την ομάδα για τα παιχνίδια του Κυπέλλου και οι ημιτελικοί να μας βρουν φρέσκους και συγκεντρωμένους. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πολυτέλεια να μην δίνει το 100% σε διοργανώσεις όπως το Κύπελλο. Οφείλει να τα δώσει όλα για την κατάκτηση του, τόσο στην ίδια του την ιστορία, όσο και στον κόσμο που έχει «παγώσει» με την ομάδα ύστερα από τσ φετινά της κατορθώματα.

Δεν γίναμε ομαδάρα επειδή νικήσαμε 4-0 τον Αστέρα, ούτε θα έχουμε την ίδια συνέχεια και θα παίρνουμε τό ίδιο άνετα τα ερχόμενα ματς. Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις. Αλλά η ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα στα τέσσερα τελευταία ματς που απομένουν στο Κύπελλο. Όλα!

Σχόλια