Έχασε ματς και πρωτιά από τον Ολυμπιακό στο Μετς


Τα κορίτσια του Δ.Καζάζη παρά το δυναμικό τους ξεκίνημα δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό και έχασαν με 1-3 στο Μετς και παράλληλα τις όποιες πιθανότητες για κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.


Σίγουρα δεν τρέφουμε αυταπάτες, ούτε πιστεύουμε ότι έχουμε πολλές πιθανότητες (και) για το φετινό πρωτάθλημα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη και όσο δεν εμφανιζονται λεφτά για να έρθουν ξένες που θα κάνουν την διαφορά, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί να βγει στους αγωνιστικούς χώρους να διεκδικήσει στα ίσια το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η μια οδός για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός ξανά στα πρωταθλήματα. Η άλλη είναι να σταματήσει η διαδρομή του χρήματος που εκτινάσσει στα ύψη το μπάτζετς του Ολυμπιακού στα ερασιτεχνικά τμήματα.

Παρόλα αυτά όμως σε δύο εβδομάδες κοντραριζόμαστε ξανά με τον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να τα δώσει όλα σε αυτό το ματς γιατί πρώτον σε νοκ άουτ αγώνα είναι πολύ πιο πιθανό να πάρουμε την νίκη και δεύυτερον εφόσον περάσουμε στον τελικό θα είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στο Μαρκόπουλο ή τον Πανναξιακό.

Οπότε το μεγάλο ματς της χρονιάς είναι στις 4 Μαρτίου στην Γλυφάδα...


ΥΓ: Ο Παναθηναϊκός εκτός από την επιστροφή στην κορυφή, οφείλει να επιστρέψει και στην Ευρώπη. Λείπει από την ομάδα και από τον κόσμο.

Σχόλια