Aύξηση 5.000 ευρώ για νέο συμβόλαιο στον Λέτο πρότεινε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Θολό το τοπίο σχετικά με την ανανέωση του Αργεντίνου

Πρόταση ανανέωσης κατέθεσε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Σ.Λέτο. Συγκεκριμένα οι διοικούντες της ομάδας πρότειναν στον παίκτη αύξηση 5.000 ευρώ στο νέο του συμβόλαιο, δηλαδή οι ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τις 275.000 ευρώ από τις 270.000 που λαμβάνει σήμερα.


Το "τσεκούρι" στα οικονομικά φαίνεται πως δεν θα κάνει διακρίσεις και αν ο 30χρονος Αργεντίνος δεν δεχθεί την πρόταση που του κατατέθηκε, τότε ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να θυσιάσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα.

Όταν μιλάμε για έλλειψη οράματος, σε τέτοιες περιπτώσεις αναφερόμαστε. Χωρίς να κρίνω αν το υπάρχον συμβόλαιο του παίκτη αξίζει ανανέωσης ή όχι και σε τι ποσό, η ομάδα τέτοιους αθλητές οφείλει να ψάχνει τρόπους να τους κρατήσει και όχι να τους διώξει. Ο Λέτο προσφέρει πολύ περισσότερα από τα 13 γκολ και τις 12 ασίστ σε 35 αγώνες, μέσα σε 1 χρόνο. Αποτελεί μια προσωπικότητα που με νοοτροπία νικητή, παραστάσεις απο σημαντικά ματς, αδιαμφισβήτητη ποιότητα και πόλο έλξης για τον κόσμο.

Όταν πέρυσι τον, σαν διοίκηση, τον φέρνεις με αστερίσκους γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προσφέρει και εν μέσω αγωνιστικής κατάπτωσης σου δείχνει ότι ξεχωρίζει σαν την μύγα μες στο γάλα, τότε δεν γίνεται να τον κοροϊδεύεις με μια τέτοια πρόταση.

Είναι δικαίωμα σου σαν Αλαφούζος να θεωρείς πως είναι αρκετά αυτά που παίρνει ή να πιστεύεις πως δεν μπορείς να του προσφέρει άλλα κι ας αξίζει περισσότερα. Όμως όταν του αυξάνεις τον μισθό κατά...5.000 ευρώ (δεν είναι αμελητέο ποσό για να μην παρεξηγούμαστε, αλλά είναι άλλα τα νούμερα που "παίζουν" στην κοινωνία και άλλα στο ποδόσφαιρο) είναι σαν να του λες "φύγε".

Μακάρι ο Αργεντίνος να προσεγγιστεί από τον Ουζουνίδη και τον «Λύμπε», να του αναλύσουν το πλάνο τους και να συνεχίσει να φορά τα πράσινα. Στην τελική, δε νομίζω ότι και ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται πως εδώ είναι η «Ιθάκη» του. Όμως αυτό δεν αναιρεί την έλλειψη οράματος που διακατέχει πλέον την ΠΑΕ και τον ίδιο τον Αλαφούζο συγκεκριμένα.

Σχόλια