Υπάρχει πρόγραμμα...


Οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Κλωναρίδη φαίνεται πως θα σμίξουν ξανά, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη και πλέον έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με την Λανς για την παραχώρηση του Έλληνα επιθετικού για τους επόμενους 6 μήνες.


Εφόσον πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση τότε θα αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση πόσο κακό έκανε η παρουσία του Στραματσόνι τόσο στον πάγκο, όσο και στην μεταγραφική πολιτική της ομάδας, αλλά παράλληλα δείχνει για ακόμη μια φορά ότι δεν υπάρχει πλάνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, παρά τις εξαγγελίες για κάτι τέτοιο.

Το καλοκαίρι που πέρασε ο Παναθηναϊκός πούλησε στην Λανς τον παίκτη και μετά από 6 μήνες (και τον Κλωναρίδη να μην έχει πλέον χρόνο συμμετοχής στην Γαλλική ομάδα) τον θέλει πίσω δανεικό.

Τι πλάνο υπάρχει, όταν μια ομάδα θέλει να γεμίσει ξανά το ρόστερ της με δανεικούς παίκτες για την επίτευξη βραχυπρόθεσμων στόχων; Το έργο το έχουμε ξαναδεί και μπορεί ο 25χρονος επιθετικός να βοηθήσει την ομάδα στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και στο Κύπελλο, αλλά πόσο μπορείς να βασιστείς σε έναν παίκτη που ξέρεις εξαρχής ότι του χρόνου δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ;

Και όσοι βιαστείτε να απαντήσετε, θυμηθείτε τις περιπτώσεις Σίντενφελντ, Αμπέιντ και Μαυρία.

Η ομάδα για να πάει μπροστά και ο κόσμος να δεθεί ξανά γύρω από αυτήν πρέπει να φτιάξει έναν σταθερό Ελληνικό κορμό με ξένους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Με τυχάρπαστους και δανεικούς δεν γίνεται δουλειά.


ΥΓ: Το πιο αστείο είναι ότι παρουσιάζουν την επιστροφή Κλωναρίδη σαν επιτυχία. Αυτόν που διώξαμε μόλις 6 μήνες πριν!

ΥΓ2: Στα μάτια μου, ο Αλαφούζος φαίνεται να το έχει παρατήσει το θέμα. Ήταν εξαρχής δεδομένο πως η παρουσία του θα συμβόλιζε μια μεταβατική εποχή και θα λειτουργούσε ως «αερόσακος» μέχρι να έρθει ο επόμενος(;). Μένει να δούμε, αν αυτό θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι ή πιο μετά.

Σχόλια