Toν γλίτωσε ο Λέτο


Ο Σεμπαστιάν Λέτο γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από νέο κάζο και με το γκολ του στο 83' έδωσε την νίκη απέναντι στην Κέρκυρα στην...χιονισμένη Λεωφόρο!

Ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα έκανε και ο Κουρμπελης, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 24'.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ


Δηλώσεις Μαρίνου Ουζουνίδη:


Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι έπρεπε να έχουμε υπομονή και πως ο αντίπαλος θα είχε πολλούς παίκτες στην άμυνα. Έπρεπε να γυρίσουμε τη μπάλα πολλές φορές. Μας δυσκόλεψε πολύ και το γήπεδο που όσο περνούσε η ώρα γίνονταν όλο και πιο δύσκολες οι συνθήκες. Ευτυχώς ήρθε το γκολ και πήραμε τη νίκη... Το έχω πει πολλές φορές ότι θα είναι δύσκολος μήνας, τα παιδιά δείχνουν διάθεση, δουλεύουν, σίγουρα περιμένουμε να βγουν περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι.

Αυτή τη στιγμή οι περισσότερες επιλογές είναι μεσοαμυντικά κι όχι επιθετικά. Δεν έχουμε επιλογές για να αλλάξουμε κάτι μπροστά. Ευτυχώς και ο Λέτο αγωνίστηκε παρά το πρόβλημα που είχε πριν το παιχνίδι. Όμως, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ακόμα. Τουλάχιστον δείχνουν διάθεση τα παιδιά και θέλουν να κάνουν πράγματα. Προσπαθούν. Έχουν διάθεση να βελτιωθούν. Δεν είναι εύκολο. Μην ξεχνάμε όλο αυτό το διάστημα που έχει προηγηθεί αλλά και την πίεση από τον κόσμο. Είναι λογικό να τους εμποδίζει αυτό. Αυτή, όμως, είναι η πίεση σε μια μεγάλη ομάδα...

Για το ενδεχόμενο αναβολής: «Δεν μπορούσε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο, όμως δεν ήταν ο αγωνιστικός χώρος τέτοιος που θα οδηγούσε το παιχνίδι στην αναβολή».

Για τη διαφορά με το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά: «Στον Πλατανιά δεν ήταν θέμα διάθεσης, όσο κυκλοφορίας της μπάλας. Αυτό προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε αυτές τις μέρες. Να το δουλέψουμε. Εμείς είμαστε η μεγάλη ομάδα και πρέπει να κρατάμε περισσότερο τη μπάλα. Μπορεί όλες οι φάσεις να μη μας βγαίνουν, όμως οι κινήσεις γίνονται... Διάθεση υπάρχει. Στις προπονήσεις βλέπω ποδοσφαιριστές που θέλουν και προσπαθούν».

Για το μεταγραφικό σενάριο για τον Πόπα: «Μας έχει προταθεί ο Πόπα, αλλά δεν είναι ελεύθερος. Είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που έχουν προταθεί. Δεν είναι εύκολος αυτός ο μήνας, η μεταγραφική περίοδος αυτή για τις προσθήκες. Εξετάζουμε παίκτες και ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα θα προσεγγίσουμε παίκτες... Προσπαθούμε.

Έχουν έρθει πολλά ονόματα, καλοί παίκτες, άλλοι είναι πολύ καλοί, άλλοι με δανεισμό που όμως εμείς θέλουμε να αποφύγουμε εξάμηνο δανεισμό κι εμείς θέλουμε ενάμιση χρόνο. Θέλουμε και να έρθουν αλλά και να φύγουν ποδοσφαιριστές. Γίνονται κουβέντες με τους εκπροσώπους των παικτών. Σε άλλες θέσεις έχουμε παίκτες και σε άλλες δεν έχουμε... Στο επιθετικό κομμάτι έχουμε λίγες επιλογές. Είναι πρόβλημα για εμάς γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια».


Δηλώσεις Λέτο:

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα με καλούς παίκτες ιδιαίτερα στην αμυντική γραμμή. Όσο περνούσε ο χρόνος η κατάσταση ήταν πιο δύσκολη , αλλά μπήκε το γκολ που βοηθάει η νίκη δηλαδή για να παλέψουμε για τους στόχους μας».

Για το πως θα αλλάξει η εικόνα του Παναθηναϊκού: «Με την καθημερινή και σκληρή δουλειά θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Προσπαθούμε και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε ματς. Η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά μόνο δουλεύοντας θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ο καλύτερος τρόπος για να «γυρίσει» η ψυχολογία μας είναι να ξεκινήσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα».

Σχόλια