Τέλος ο Σάμπα


H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόωρη λύση συνεργασίας με τον Κρίστοφερ Σάμπα και έτσι ο 32χρονος βραχύσωμος στόπερ φεύγει όντας ακόμη μια αποτυχημένη μεταγραφή του Α.Στραματσόνι, δίχως να βοηθήσει καθόλου την ομάδα.


Το καλοκαίρι ο παίκτης είχε έρθει με πλούσιο βιογραφικό με σκοπό να δώσει βάθος και ποιότητα στην αμυντική γραμμή και με προοπτική να αποτελέσει ένα δυναμικό δίδυμο στόπερ. Στα 5 ματς που αγωνίστηκε τίποτα από αυτά δεν βγήκε και ο Σάμπα ήταν περισσότερο θαμώνας στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαϊδης» και του φυσιοθεραπευτήριου στο Κορωπί.

Είναι δεδομένο πως μετά από χρόνια η φιγούρα θα είναι μια από τις πλέον cult που έχουν περάσει από την ομάδα και όλοι θα θυμούνται την αρχική τους έκπληξη όταν τον είχαν πρωτοδεί στον αγωνιστικό χώρο...


ΥΓ: Η μεταγραφική ασυδοσία που κυριάρχησε στον Παναθηναϊκό τον τελευταίο χρόνο πληρώνεται με αποζημιώσεις και «πληρώνεται» με προσπάθειες για λύσεις συμβολαίων και καθυστερημένες νέες μεταγραφές. Απόλυτα φυσιολογικό και σε κανέναν δεν προκαλεί έκπληξη. Ίσως, ούτε και στον Γιάννη Αλαφούζο που φήμες τον θέλουν να παραδίδει το «πλοίο» το καλοκαίρι σε παλιούς γνώριμους. Φήμες που μακάρι να μην επιβεβαιωθούν.

Σχόλια