Tα έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός τέτοια βράδια


Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση στον Σύλλογο έχει δεχθεί κοσμογονικές αλλαγές με αποτέλεσμα η αγωνιστική δραστηριότητα όλων των τμημάτων να έχει πέσει, συγκριτικά με το πως ήταν.

Η αλλαγή στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ, η αποχώρηση του Παύλου και του Θανάση, τα χρέη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, οι αποχωρήσεις των Ζοτς και Διαμαντίδη έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα και προς το παρόν οι χαρές έρχονται με το σταγονόμετρο. Έτσι τέτοιες προκρίσεις μέσα στο ΣΕΦ  είναι σωτήριες για την ψυχολογία των περισσότερων Παναθηναϊκών. Καλώς ή κακώς ο μέσος φίλαθλος θέλει τέτοιες νίκες για να κρατάει ζεστή την φλόγα του για την ομάδα. Θέλει τίτλους και κυρίως απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.


Και τι πιο ωραίο από το να ακούς κορναρίσματα, φωνές σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας Δευτέρα βράδυ και να βλέπεις κασκόλ να ανεμίζουν περήφανα...


ΥΓ: Να ανέχεσαι άτομα σαν τον Μπουρούση στην ομάδα σου, κάποιοι το θεωρούν φυσιολογικό. Να του ζητάς όμως αυτόγραφα, να φωτογραφίζεσαι μαζί του και να τον αποθεώνεις είναι τουλάχιστον γελοίο.

Σχόλια