Πελάτης γίνεσαι με σερί δεκαετιών και όχι μηνών!


Ο Ολυμπιακός χθες έκανε την έκτη σερί νίκη στα μεταξύ μας ματς και στο λιμάνι το στόμα μεγάλωσε και είπανε λόγια που μέσα τους ούτε οι ίδιοι τα πιστεύουν. Επανέφεραν στην επικαιρότητα την λέξη "πελάτες", αυτοί που από την ίδρυση τους βιώνουν τον κανόνα της φάπας στο μπάσκετ αντρών και την εξαίρεση κάποιων ετών με κατακτήσεις τίτλων.


Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις πελάτη, αυτόν που στα μεταξύ σου ματς έχει το πάνω χέρι.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις πελάτη, αυτόν που κατάφερες να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ σε τελική φάση μόλις πριν 3 χρόνια για πρώτη φορά στην ιστορία σου.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις πελάτη, την ομάδα που έχει για εμβληματικό αρχηγό έναν άνθρωπο με περισσότερους τίτλους από ότι εσύ σαν ομάδα.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις πελάτη, αυτόν που έχει τα διπλάσια Ευρωπαϊκά, σχεδόν τα τριπλάσια πρωταθλήματα από σένα και σχεδόν τα διπλάσια κύπελλα.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις πελάτη, αυτόν που σε έχει κερδίσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις πελάτη, αυτόν που κέρδισες το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του πριν λίγους μήνες, όταν αυτός το κατάφερε εποχές...δραχμής και το έχει καταφέρει ακόμη δύο φόρες από τότε.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις πελάτη, αυτόν που έχει γεμίσει το ΟΑΚΑ με λάβαρα κατακτήσεων κι εσύ το ΣΕΦ με λάβαρα "nothing".

Aπλά δεν μπορείς.


Νομοτελειακά κάποτε θα παίρνατε πρωταθλήματα σερί, κάποτε θα σηκώνατε το δεύτερο Ευρωπαϊκό σας, κάποτε θα σπάγατε την έδρα του ΟΑΚΑ, κάποτε θα κάνατε σερί νικών. Αλλά κοιτάξτε την ιστορία σας και μην παραπλανιέστε. Αυτό είναι η εξαίρεση της ιστορίας σας και όχι ο κανόνας.

Ο κανόνας θα επανέλθει μόλις αρχίσετε να σπάτε ξανά το ΣΕΦ επειδή δεν θα μπορείτε να δεχτείτε να σας κερδίζουμε μέσα στην έδρα σας, όταν οι πρόεδροι σας θα φοράνε μπλουζάκια με νούμερα, όταν δεν θα ασχολείστε με την σπυριάρα...

Σχόλια