Παναθηναϊκός της πλάκας και στην Κέρκυρα


Ο Παναθηναϊκός, αν και προηγήθηκε με γκολ του Μ.Μπεργκ στο 21', δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Κέρκυρα και ήρθε ισόπαλος 1-1 στο νησί των Φαιάκων. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 29' από τον Ν.Επστάϊν και από τότε είχε μόλις 1-2 ευκαιρίες και τίποτα άλλο.

Ο κόσμος του Συλλόγου οφείλει να δει με όσο πιο ρεαλιστική ματιά γίνεται πλέον τα πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να προσαρμόσει την συμπεριφορά του για την φετινή σεζόν, με βάση τα τωρινά δεδομένα και τους εφικτούς στόχους που μπορούν να πετύχουν αυτοί οι παίκτες.

Ποιοι είναι αυτοί;


Για την ιστορία του Συλλόγου πρωτίστως το Κύπελλο Ελλάδας, για την διοίκηση η κατάληψη της δεύτερης θέσης. Για καλή του τύχη ο Παναθηναϊκός έχει την Άεκ και τον Πάοκ από κάτω του και σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση, οπότε η δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια με καλή διαφορά ενόψει play off μπορεί να επιτευχθεί σχετικά εύκολα, ακόμη κι έτσι όπως παίζουμε. Αν και είναι πολύ πιθανό ένας εκ των δικεφάλων να μην είναι καν στην πρώτη πεντάδα.

Το ρόστερ της ομάδας δεν αλλάζει, οι τραυματισμοί που και σήμερα έκαναν την εμφάνιση τους επίσης, οπότε οι προσδοκίες μας δεν μπορεί να είναι πολύ υψηλότεροι από αυτό που βλέπουμε σήμερα.

Μίζερο, απαισιόδοξο αλλά έτσι είναι. O φετινός Παναθηναϊκός είναι της πλάκας και αυτό δεν θα αλλάξει μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Και για αυτό το χάλι οι ευθύνες βαραίνουν τον Γιάννη Αλαφούζο, του οποίου έχουμε ξεχάσει την φωνή του.

Σχόλια