Ο έρωτας, ο βήχας και το κόμπλεξ δεν κρύβονται!


Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η επιλογή του Β.Σπανούλη να μην έχει σε κάδρο την φανέλα του Παναθηναϊκού στο σπίτι του, όπως τις υπόλοιπες που έχει φορέσει στην καριέρα του (πλην του ΓΣ Λάρισας). Σε φωτογραφία που ανέβασε η Euroleague ενόψει του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τον παίκτη του Ολυμπιακού, φάνηκε για ακόμη μια φορά πόσο κόμπλεξ του δημιούργησαν τα 4 χρόνια με το τριφύλλι στο στήθος.


Όπως αναμενότταν αυτή η...παράλειψη ποικίλες αντιδράσεις με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ισχυρίζεται πως υπάρχει σε άλλο δωμάτιο η «πράσινη» φανέλα και την Euroleague να κατεβάζει την σχετική φωτογραφία από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

Φαίνεται πως για τον Β.Σπανούλη δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο για την καριέρα του, η παρουσία του στο ΟΑΚΑ. Φαίνεται πως το πρώτο πρωτάθλημα, το πρώτο Κύπελλο Ελλάδος και το πρώτο Ευρωπαϊκό που κατέκτησε σαν παίκτης  δεν αποτελούν δυνατές αναμνήσεις για τον ίδιο. Μπορεί επίσης -στο δικό του μυαλό πάντα- η παρουσία του στον Παναθηναϊκό να μην αποτέλεσε «διαφήμιση» για την καριέρα του, να πιστεύει πως έτσι κι αλλιώς θα είχε την ευκαιρία να παίξει στο ΝΒΑ και μετέπειτα να πάρει ένα «χρυσό» συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό. Ίσως κιόλας ο Ζ.Ομπράντοβιτς να μην τον έκανε καλύτερο παίκτη και να έμεινε στάσιμος όσα χρόνια αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ.

Όλα αυτά μπορεί να αποτελούν πιθανές δικαιολογίες που πιστεύει ο ίδιος και για αυτό δεν έχει κάποιο λόγο να βρίσκεται η φανέλα του Συλλόγου μέσα στο σπίτι του. Μετά λοιπόν την...πατάτα της Euroleague με την φωτογραφία, έχει χρόνο να βγάλει από τις ντουλάπες τα «πράσινα» και να...ξεγελάσει όσους τελευταίους πίστευαν πως δεν έχει κόμπλεξ με τον Παναθηναϊκό.


ΥΓ: Όσοι ψάχνετε τον λόγο που έφυγε το καλοκαίρι του 2010 από τον Παναθηναϊκό, δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...




ΥΓ2: Πέρυσι μετά τους τελικούς και μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Β.Σκουντή, εκθείαζα το ανταγωνιστικό πνεύμα που τον διακατέχει, το θάρρος που ήθελε να κάνει αυτήν την μεταγραφή και την ικανότητα του να τον δικαιώσει. Όμως όλα αυτά δεν αναιρούν το κόμπλεξ που κουβαλάει και δεν τον αφήνει να κοιτάξει λίγο παραπέρα. Στις καρδιές όλων θα είναι ένας από τους...υπαρχηγούς του Παναθηναϊκού πίσω από τον Διαμαντίδη.

Σχόλια