Μας «σκότωσε» ο...μελλοντικός μας ηγέτης



O Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει το μεγάλο διπλό και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό του League Cup και παρότι προηγήθηκε στα σετ, δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 3-1.


Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Λ.Αγκάμεζ, ο οποίος έδωσε στην νέα του ομάδα 26 πόντους, πολλοί εξ αυτών ιδιαίτερα κομβικοί. Από την μεριά μας πρώτο «βιολί» ήταν ο Γκονζάλες που σημείωσε 23 πόντους, αλλά δυστυχώς δεν είχε άλλες βοήθειες επιθετικά.

Δυστυχώς τέτοια ματς -εκτός της ίδιας της ξενέρας όταν χάνεις από τον Ολυμπιακό- είναι ψυχικά επίπονα για τον οπαδό του Παναθηναϊκού, αφού αντιλαμβάνεται πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα σε αυτό το τμήμα και πως πήραν την χείριστη πορεία. Πως ο 20χρονος Κολομβιανός διαγώνιος από το Παγκράτι το 2005 ήταν το next big thing του Παναθηναϊκού, που μετά την αποχώρηση του super star της ομάδας, Ντάντε, έγινε ο ακρογωνιαιός λίθος του ρόστερ, έφερνε τίτλους και η φυσιολογική εξέλιξη έλεγε πως θα ήταν ο μεγάλος ηγέτης μας για τα επόμενα πολλά χρόνια. Πως ο άνθρωπος που φιλούσε το «τριφύλλι» κατέληξε στα κόκκινα..

Τέλος πάντων...

Το σημερινό αποτέλεσμα δεν αλλάζει τίποτα σε όσα έχουν γραφτεί τον προηγούμενο καιρό για την ομάδα του Ανδρεόπουλου. Η ομάδα αυτή δουλεύει με πρόγραμμα, έχει ανθρώπους που μεταδίδουν το Παναθηναϊκό μεγαλείο, γίνονται προσεγμένες κινήσεις και αν υπάρξει κάποια επιπλέον οικονομική βοήθεια από τον Λ.Πολέμη θα είναι πιο εφικτό να έρθουν και οι τίτλοι. Οι τίτλοι λείπουν γιατί λείπουν τα χρήματα.

______________________________________

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS TOY AΓΩΝΑ

______________________________________

Τα σετ: 21-25, 25-23, 25-8, 25-21

*Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 8 άσσους, 45 επιθέσεις, 16 μπλοκ και 33 λάθη αντιπάλων και του Παναθηναϊκού προήλθαν από 6 άσσους, 47 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 20 λάθη αντιπάλων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπόσκαν): Νταφ 9 (3/6 επ, 6 μπλοκ), Στιβαχτής 1 (μπλοκ), Κοκκινάκης 16 (12/22 επ, 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 61% υπ - 39% άριστες), Άθος Κόστα 6 (4/5 επ, 2 μπλοκ), Αγκάμεζ 25 (18/30 επ, 4 άσσοι, 3 μπλοκ), Τσούπκοβιτς 12 (8/21 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ, 30% υπ - 10% άριστες) / Στεφάνου (λ, 44% υπ - 30% άριστες), Σουλτανόπουλος, Φράγκος (67% υπ - 33% άριστες), Ρουμελιωτάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης, Μελγκαρέχο 8 (8/25 επ, 53% υπ - 37% άριστες), Τσίροβιτς 13 (11/22 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ, 52% υπ - 44% άριστες), Γκονζάλες 23 (19/30 επ, 4 άσσοι), Ρανγκέλ 11 (3/9 επ, 1 άσσος, 7 μπλοκ), Πανταλέων 3 (2/7 επ, 1 μπλοκ) / Δαρίδης (λ, 36% υπ - 27% άριστες), Χαραλαμπίδης 3 (3/6 επ), Μπέλος 1 (1/1 επ), Ανδρεόπουλος, Δημητριάδης.

______________________________________

Δ.Ανδρεόπουλος: «Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και στην Κυψέλη με τον Ολυμπιακό»

«Νομίζω ότι τη διαφορά στο ματς έκανε η αφλογιστία μας στην επίθεση στο 2ο και το 3ο σετ. Δεν κάναμε καλά σερβίς, προσπαθούσαμε στην άμυνα αλλά χωρίς επίθεση δεν γίνεται τίποτα. Δίκαια έφτασε στο 3-1 ο Ολυμπιακός. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να μπούμε στο παιχνίδι, βρήκαμε εν μέρει έναν ρυθμό αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είχε καλό ρυθμό κυρίως σέρβις, κρατούσε την υποδοχή του και εμείς πέφταμε πάνω στα αθλητικά κορμιά του Ολυμπιακού. Καταθέσαμε ότι περισσότερο μπορούσαμε, όμως αυτό είναι το αποτέλεσμα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε περισσότερο στο μέλλον για να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί.


Ήταν παρόμοια τα ματς του πρωταθλήματος και το σημερινό. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει αθλητές υψηλού επιπέδου και πολύ καλή αθλητική ομάδα, μεγάλα αθλητικά κορμιά. Αν τους δώσεις δικαίωμα να παίξουν είναι βέβαιο ότι σιγά σιγά θα σε κερδίσουν. Πρέπει να τους χειριστείς πολύ έξυπνα. Εμείς παίξαμε τα δύο μεγάλα παιχνίδια κόντρα στον μεγάλο μας αντίπαλο μέσα στην έδρα του, να δούμε τι θα γίνει και όταν έρθει το παιχνίδι στην έδρα μας, να μετρήσουμε κι εκεί τις δυνάμεις μας. Έχουμε χρόνο μπροστά μας, έχουμε παιχνίδια και αυτή τη στιγμή αυτή είναι η διαφορά των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα δύο ματς, όμως ο Παναθηναϊκός έχει δώσει την ψυχή του και ότι καλύτερο μπορούσε σε αυτό το σημείο».

______________________________________

Π.Γκονζάλες: «Παθιάστηκα για τον τελικό αλλά δεν μας βγήκε»

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά με το σερβίς αλλά μετά χαλάσαμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Δε μας βγήκε η υποδοχή και η ανάπτυξη και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Θα ήθελα να πάμε στον τελικό. Το πίστευα και παθιάστηκα για αυτό. Δε μας βγήκε. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό μάθημα. Θα στρέψουμε τη δύναμη μας στις άλλες δύο διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».

Σχόλια