Ξέρουμε τι γίνεται στην Ελλάδα Σφαιρόπουλε...

«Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται και αλλάζουν τα δεδομένα όταν παίζουμε στην Ελλάδα. Όλη η Ελλάδα καταλαβαίνει τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.»


O Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια άφησε υπόνοιες για τον χαμένο ημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και τόνισε χαρακτηριστικά πως «όλοι ξέρουν τι γίνεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα».


Ο προπονητής του Ολυμπιακού προφανώς ξέχασε τις δηλώσεις του αμέσως μετά τον ημιτελικό που μιλούσε για δίκαια επικράτηση του Παναθηναϊκού και προτίμησε να ακολουθήσει την γραμμή της ΚΑΕ Ολυμπιακός και να τα ρίξει -για ακόμη μια φορά- στην διαιτησία.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως αυτές οι ατάκες βγήκαν από το στόμα ενός ανθρώπου που είναι δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και έχει πάρει ισάριθμα πρωταθλήματα, ενώ έχει χάσει μόλις 4 φορές σε 16 μεταξύ μας αγώνες!

Ούτε που θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα έλεγε εάν δεν είχε κερδίσει και τα δύο πρωταθλήματα, εάν είχε τα σερί ηττών που είχαν οι προκάτοχοι του.

Επειδή όμως έθιξε το εν λόγω ζήτημα για το Ελληνικό πρωτάθλημα...

Ελπίζουμε, Γιάννη Σφαιρόπουλε να θυμάσαι πως πήρες πλεονέκτημα έδρας σε αυτό το πρωτάθλημα, πέρυσι για τους τελικούς...



Και πως μετά το break του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ, το 2-0 στο ΟΑΚΑ έγινε 1-1 και σώθηκε η θέση σου και η καριέρα του Σπανούλη...




Από την στιγμή που ξεκίνησες την κλάψα μόνο καλό είναι για εμάς...

Σχόλια