H ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραμένει πιστή στο πρόγραμμα της. Το τιμολογιακό...


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Άεκ, την προσεχή Κυριακή στην Λεωφόρο. Όπως συνηθίζει στα ντέρμπι, έτσι και σε αυτό το ματς τα «φθηνά» εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Συγκεκριμένα οι τιμές θα είναι οι ακόλουθες:


Θύρες 13,14         15 ευρώ
Θύρες 6,7             20 ευρώ
Θύρες 1,5,8,12     25 ευρώ
Θύρες 2,5Α,9,11   40 ευρώ
Θύρα 10                60 ευρώ
Θύρα 3                  80 ευρώ


Οι τιμές προφανώς δεν προκαλούν κάποια έκπληξη, αφού η διοίκηση εφαρμόζει την ίδια τιμολογιακή πολιτική στα σημαντικά ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Το αστείο είναι ότι μιλάμε για την ίδια ΠΑΕ που δεν είναι στα περισσότερα ζητήματα πιστή στις αρχικές της εξαγγελίες και όσο να ναι προκαλεί κάποια έκπληξη που δεν παρεκλίνει ούτε...ευρώ στα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια διοίκηση που μέχρι σήμερα δεν έχει διασφαλίσει το 50-50 της διαιτησίας που φώναζε ότι θα πετύχει πριν 5 χρόνια, δεν στήριξε το πλάνο των ακαδημιών και της Ελληνοποίησης γεμίζοντας το ρόστερ με παίκτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, επαναφέρει ένα πλάνο τεσσάρων ετών πριν, δεν μας έβαλε πότε σε πορεία πρωταθλητισμού κοκ...

Μιλάμε για την ίδια διοίκηση που πέρυσι δεν έδινε τα λεφτά πίσω στον κόσμο για το ματς με τον Ολυμπιακό που δεν διεξήχθη ποτέ με δική της υπαιτιότητα.

Πως λοιπόν η ίδια διοίκηση να μην βάζει το πιο φθηνό εισιτήριο στα 15 ευρώ; Λες και είμαστε εκτός στόχων, λες και το γήπεδο δεν γεμίζει...


ΥΓ: Η πρώτη θέση γράφει ιστορία, αλλά επειδή η δεύτερη είναι για τα λογιστικά βιβλία, κάθε ευρώ από τα εισιτήρια είναι σημαντικό.

ΥΓ2: Αν έχουν λίγο χιούμορ στο ματς με τον Ολυμπιακό θα ανεβάσουν κι άλλο το...πλαφόν και θα βαφτίσουν την τιμή ως συμβολική για την προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ να σταθεί οικονομικά στα πόδια της μετά από μια πενταετία σκληρών προσπαθιών. Ναι, της ίδια ΠΑΕ που πλήρωσε 1.000.000 ευρώ για να πάρει δανεικό παίκτη και γύρω στα 7 μέσα σε δύο μεταγραφικές περιόδους.

Σχόλια