Ο Ολυμπιακός δεν χάνει ποτέ δίκαια από τον Παναθηναϊκό!


Ο Παναθηναϊκός κέρδισε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό με 72-59 και για ακόμη μια φορά το επόμενο πρωί παίχτηκε το ίδιο έργο σε όλα τα περίπτερα της χώρας. Οι δύο εφημερίδες που μοιράζουν απλόχερα σανό σε όλους τους Ολυμπιακούς έγραψαν πάλι για τους αγαπημένους τους «γκρι». Ό,τι γράφουν δηλαδή μετά από κάθε ήττα της ομάδας τους και να μην έχουν το σθένος να παραδεχθούν σχεδόν ποτέ ότι μπορεί να ηττηθούν δίκαια από τον Παναθηναϊκό!


Με Ευρωπαίους διαιτητές, περισσότερες βολές, μεγάλες διαφορές στα σκορ και επεισόδια πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα με την ανοχή των διαιτητών πάντοτε η κασέτα θα παίξει το ίδιο έργο. «Ληστεία», «χειρουργείο», «γκρί», «βολές», «βρώμα» και πάει λέγοντας. Μάλιστα έχουν "παίξει" τόσες φορές οι ίδιες δικαιολογίες που πλέον είναι επικίνδυνα προβλέψιμοι και βαρετοί.

Εμείς απλά κοιτάξαμε τα πρωτοσέλιδα του «Πρωταθλητή» και «Γαύρου» τα τελευταία 7 χρόνια...

Από την σεζόν 2010/11, ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει συνολικά τον Ολυμπιακό 23 φορές. Σύμφωνα  με τα ερυρθόλευκα ΜΜΕ μόλις 2 φορές κερδίσαμε με το σπαθί μας! 

Πχ: Στο Κύπελλο το 2014 με τον Μπατίστα χάσανε από...μαθητές σχολείου και σε ένα ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ στην κανονική διάρκεια το 2011.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά από το σήμερα μέχρι το...2010 τα ιστορικά πρωτοσέλιδα με τις συνεχόμενες ληστείες/χειρουργεία κατά του ανίκητου Ολυμπιακού.


Σεζόν 2016/17


Δύο νίκες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (μέχρι στιγμής) για τον Παναθηναϊκό. Άδικος αποκλεισμός στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό, άδικη η ήττα και στο πρωτάθλημα για το ΟΑΚΑ.

Keywords: «γκρι», «καμικάζι», «δώρο»


Σεζόν 2015/16


Η νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο μέσα στο ΣΕΦ συνδυάστηκε με βολές, επιστημονικό χειρουργείο ενώ η νίκη ήρθε αρχικά από τους διαιτητές και μετά από τον ύπνο των παικτών του Ολυμπιακού.

Επίσης νίκη λίγες μέρες μετά στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα μέσω γκρίζων λύκων που σφύριζαν φουλ έδρα και κατέβασαν τον ρυθμό της ομάδας του Σφαιρόπουλου.

Break στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος με 81-83. Όχι κάτι συγκεκριμένο, απλά το κλασικό σπρώξιμο, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Keywords: «γκρι», «χειρουργείο», «σπρώξιμο», «βολές», «αλητείες»


Σεζόν 2014/15


Νίκη-πρόκριση με το...παιδικό μας τμήμα στο άδειο ΟΑΚΑ. Η μόνη νίκη στην σεζόν, η οποία ήταν αδύνατον να δεχθεί λάσπη και...να ξεχαστεί.


Σεζόν 2013/14


Πρώτη ήττα στην σεζόν για τον Ολυμπιακό τέλη Δεκεμβρίου από τον Παναθηναϊκό (ποιον άλλο;) στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και αποκλεισμός για την ομάδα του Μπαρτζώκα εξαιτίας των βολών και του Τανατζή.

Ήττα για την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ. Μπορεί οι διαιτητές να ήταν ξένοι αλλά κι αυτοί τους αδίκησαν σφυρίζοντας στον Παναθηναϊκό βολές.

Συνέχεια ηττών στο Πρωτάθλημα. Αρχικά για την κανονική διάρκεια ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 58-48 λόγω Σχινά στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Μετά στον πρώτο τελικό, όπου ζητείται να μπει τέλος στις δικαιολογίες αλλά...οι γκρι έκαναν πάλι τα δικά τους. Break στο break μέσα στο ΣΕΦ για τους τελικούς και η φιέστα των γαύρων μετατρέπεται σε κηδεία και...σφαγή, αηδία, βήματα και ξεφτίλα. Πέμπτος τελικός στο ΟΑΚΑ και πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό λόγω γκρίζων λύκων.

Keywords: «γκρι», «βολές», «αηδία», «σφαγή»


Σεζόν 2012/13


Ούτε πρωτάθλημα, ούτε Κύπελλο για τον Ολυμπιακό, παρά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού οπότε η στεναχώρια μεγάλη. Στεναχώρια αλλά και αίσθημα αδικίας φυσικά.

Απώλεια Κυπέλλου με σφαγή από τους χέστες ενώ ξέρναγε όλη η Ελλάδα.
Απώλεια πρωταθλήματος με πλεονέκτημα και «σκούπα» από τους «πράσινους» με εν ψυχρώ εκτέλεση, τους γκρι να κάνουν τα δικά τους, αλητεία, βρόμα και ληστεία παράλληλα μαζί!

Τρομακτικός συνδυασμός...όπως αυτός του Γκιστ με τον Λάσμε.

Keywords: «γκρι», «εκτέλεση», «σφαγή», «αλητεία», «βολές», «βρόμα», «ληστεία»


Σεζόν 2011/12


Πρωτάθλημα ξανά για τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, το πρώτο με εθνικό νόμισμα το ευρώ! Όμως μέχρι να κατακτηθεί η ομάδα των Αγγελόπουλων πέρασε ουκ ολίγα περιστατικά αδικίας.

Αρχικά όταν έχασε το Κύπελλο με τον Αναστόπουλο να καθαρίζει υπέρ του Παναθηναϊκού τον τελικό και τον Ίβκοβιτς να αναρωτιέται αν δεν σφυρίχτηκαν κάποια φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού.

Έπειτα στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου μέχρι να φτάσουμε στον πέμπτο τελικό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό είχαμε ληστεία του Τανατζή, αλητείες και χειρουργεία.

Keywords: «γκρι», «αλητεία», «χειρουργείο», «ληστεία», «αηδία»


Σεζόν 2010/11


Πρωτάθλημα με break στο ΣΕΦ για τον Παναθηναϊκό και τα «κόκκινα» ΜΜΕ αντιμετώπισαν με ψυχραιμία το συγκεκριμένο γεγονός. Γκρι αηδία στον πρώτο τελικό, το μπάσκετ στον γύψο στον δεύτερο με επιστημονικό χειρουργείο και σφαγή με τον Σπανούλη να μιλάει για άλλους κανόνες σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τον Μπουρούση να δηλώνει πως δεν θα παίξει ξανά στην Εθνική και..στον τέταρτο απλά οι γκρίζοι σκότωσαν το άθλημα.

Keywords: «γκρι», «αηδία», «χειρουργείο», «σφαγή»



Και η ιστορία συνεχίζεται...

Σχόλια