Toυ αρέσει να πετάει τα λεφτά του;


Σε μια αναμενόμενη (ύστερα από τα "πυρά" που δέχθηκε από τον κόσμο του Συλλόγου) είδηση μάθαμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να βάλει άλλα 5.000.000 ευρώ μέσω ΑΜΚ που θα προκηρύξει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μάλιστα η συγκεκριμένη πληροφορία είχε και το ανάλογο...περιτύλιγμα ενημερώνοντας για τα ακριβή ποσά που έχει βάλει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.


Οπότε εδώ πέρα παίζουν τα εξής τινά...

Ή έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που απλά πετάει τα λεφτά του ή με ένα...αρρωστάκι Παναθηναϊκό.

Τρίτη επιλογή δεν παίζει αφού μιλάμε για έναν άνθρωπο που βάζει λεφτά στην ομάδα και απλά δεν πιάνουν τόπο και είναι παράλληλα ο νο1 υπεύθυνος για το ότι πάνε χαμένα.

Συγνώμη, αλλά μηδέν λογική.


ΥΓ: Κάποιοι προτιμούν να τον βγάλουν από το κάδρο ευθυνών και να υποτιμήσουν τον ρόλο που έχει στον κατήφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος επειδή πήρε τον Ουζουνίδη, κερδίσαμε τον Πάοκ και βγήκε εντελώς τυχαία η είδηση πως βάζει λεφτά στην ομάδα. Καλά να πάθουμε.

ΥΓ2: Ο άνθρωπος που μπορεί αλλά δεν θέλει με αυτόν που θέλει αλλά δεν μπορεί στο τέλος μετράνε το ίδιο. Στον δεύτερο προσφέρεις περισσότερο στήριξη αλλά όταν η κατάληξη φέρνει πάλι τον Παναθηναϊκό κομπάρσο, σε τι διαφέρει με τον πρώτο;

Σχόλια