Όλα πάνε βάσει λογικής...


Σημερινά δημοσεύματα κάνουν λόγο για αποχώρηση των Ιμπάρμπο και Εμποκού το καλοκαίρι. Κάποιοι θα πουν ότι είναι η φυσιολογική συνέχεια των χθεσινών δημοσιευμάτων σχετικά με την επίσκεψη του Αλαφούζου στο Κορωπί και τις εξηγήσεις που έδωσε στην ομάδα για τις καθυστερήσεις πληρωμών, μιας και οι δύο παραπάνω παίκτες είναι δανεικοί.


Εγώ θα πω πως...τώρα που η ομαδα βρέθηκε εκτός στόχων κυριαρχεί μοιραία η λογική. Όσο γρήγορα φτιάχτηκε η πράσινη Βαβέλ, εξίσου γρήγορα θα αποδομηθεί. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένα υγιές πλάνο μεταγραφών από τον προηγούμενο χειμώνα.

Το καλοκαίρι -όπως φαίνεται- η ομάδα φτιάχτηκε για να περάσει στους ομίλους του Europa League θυσιάζοντας την προετοιμασία και ένα νορμάλ χτίσιμο ρόστερ.

Τώρα η ομάδα βρίσκεται χωρίς κυβερνήτη, με μια διοίκηση να χρωστάει τελικά μισθούς, έναν προπονητή να συνεχίζει να βρίσκεται στο "μένω μέχρι να φύγω" και ένα "υγιές" περιβάλλον που δίνει ειδήσεις σαν το σημερινό στα ΜΜΕ με το ποιοι φεύγουν. Από Νοέμβριο μήνα...


Επειδή λοιπόν δεν προξενεί καμία εντύπωση αυτή η εξελίξη με του Ιμπάρμπο-Εμποκού, να...μαντέψουμε πως μετά τον Στραματσόνι θα έρθει Έλληνας τεχνικός που θα βάλει ξανά το Ελληνικό στοιχείο μέσα στην ομάδα και πάμε πάλι από την αρχή.

Σχόλια