Έχεις πλάνο ή ό,τι κάτσει;


Μετά την ξεφτίλα στο Καραϊσκάκη, τον τελευταίο καταστροφικό μήνα της ομάδας και τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου το βράδυ της Κυριακής στον κόσμο νιώθω πως το "καράβι" το έχει στα χέρια του ένας άνθρωπος που είτε δεν ξέρει τι θέλει να το κάνει, είτε ξέρει και δεν μπορεί.


Μερικές φορές δεν είναι κακό να κοιταζόμαστε και να παραδεχόμαστε την πραγματικότητα. Άπαντες και πάνω από όλα ο κόσμος του Συλλόγου, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης (ή μάλλον είναι αλλά ότι πρώτοι από όλους φταίμε εμείς, δεν διαβάζεται εύκολα).

Ο Γιάννης Αλαφούζος οφείλει να το κάνει και να δει κατάματα πως πηγαίνει τον Παναθηναϊκό από την μια αποτυχία στην άλλη. Τίποτα από αυτά που έλεγε πριν 3 χρόνια και μετά έχει γίνει πραγματικότητα.

Ομάδα που θα στηρίζεται από παιδιά των ακαδημιών μας έλεγε και πλέον δεν έχουμε ούτε Έλληνες στο ρόστερ!
Ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό σε 3 χρόνια έλεγε και είμαστε στον τέταρτο και πάλι από Νοέμβρη βγαίνουμε off από μόνοι μας.
Προπονητικό κέντρο θα έχουμε και είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Παιανία.
Νέο γήπεδο θα έχουμε και τα μόνα που γίνανε είναι οι σουίτες και τα καθίσματα σε 6 θύρες.
Την παράγκα θα διέλυες και ακόμη πλάκα μας κάνουν οι διαιτητές.
Στην Ευρώπη θα επιστρέψουμε και...παρκάραμε στους ομίλους.

Την Κυριακή μπήκε κι αυτός στο τριπάκι των "εκβιασμών" ότι θα φύγει λες και θα χάσουμε την γη κάτω από τα πόδια μας...

Όταν κ.Αλαφούζο φωνάζεις πως "όλοι είμαστε περαστικοί από τον Σύλλογο", τι σε κάνει να πιστεύεις πως είσαι κάτι ξεχωριστό; Βρέθηκες σε μια δύσκολη στιγμή, έφερες το καράβι σε ήρεμα νερά αλλά πλέον είναι κάπου χαμένο στον ωκεανό. Θες δηλαδή να σου δίνουμε συγχωροχάρτι επ αόριστον και να καταπίνουμε κάθε ξεφτίλα; Ε αυτό δεν γίνεται. Γιατί αν γίνει τότε να αλλάξουμε και το όνομα του Παναθηναϊκού και να μιλάμε για κάποια άλλη ομάδα..

Βγες στον κόσμο και πες τι πλάνο έχεις, που πάμε, τι γίνεται. Είμαστε στο ίδιο σημείο που ήμασταν και πέρυσι. Δεν γίνεται να μην το βλέπεις. Ακριβώς η ίδια κατάσταση και δεν έχεις βγει να πάρεις μια ευθύνη, έστω για τους τύπους.

Τι άλλο περιμένεις από τον Στραματσόνι;
Τι κάνει ο Ζιλμπέρτο;
Ποιος διοικεί την ΠΑΕ και ποια η πραγματική θέση της Μπαλωμένου;

Ο κόσμος δεν ξέρει τι στο καλό γίνεται με την ομάδα και εσύ δεν δίνεις απαντήσεις. Αντί να κάνουμε βήματα μπροστά, πάμε πίσω.

Δεν μπορείς άλλο; Φύγε...δεν θα σε κατηγορήσει κανένας. Αντιθέτως θα είναι πολύ πιο αντρίκειο να πεις πως μέχρι εδώ ήμουν, δεν μπορώ, δεν έχω βοήθεια, στέγνωσα. Κανένας δεν σου κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι και στα πόσα βάζεις στον ΣΚΑΪ. Δικαίωμα σου και λόγος δεν μας πέφτει.

Αλλά πες τι γίνεται. Στην ιστορία του Συλλόγου όλοι κάποτε παραδέχθηκαν τις ευθύνες τους πλην του Τζίγγερ που ποτέ δεν έφταιγε αυτός. Μην τον μιμείσαι...

Σχόλια