Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι εσείς φταίτε για αυτό το μπάχαλο;Μετά την νέα γκέλα στην Νέα Σμύρνη, το πρώτο πράγμα που αποφασίστηκε στην ομάδα ήταν να υπάρξει εγκλεισμός όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ξενοδοχείο μέχρι και το ματς της άλλης Κυριακής με τον Πάοκ στην Λεωφόρο.


Γιατί; Έλα ντε...προφανώς η ομάδα είναι ξέφραγο αμπέλι, δεν υπάρχει οικογενειακό κλίμα και οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας κάνουν κινήσεις πανικού αντί να κοιταχτούν στον καθρέφτη, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ξεκινήσουν τις αλλαγές από τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Αυτοί αποφάσισαν να μαζεψουν στο ρόστερ 100 εθνικότητες, αυτοί επέλεξαν από πέρυσι τον χειμώνα να εξαφανίσουν το Ελληνικό στοιχείο, αυτοί επέμεναν πως το πλάνο της πράσινης Βαβέλ θα πετύχει. Όμως η λογική τους κέρδισε και τα αποτελέσματα φαίνονται τώρα στο γήπεδο.

Το μεγαλύτερο κρίμα είναι πως μέσα σε αυτό το μπάχαλο που έχει γίνει το ποδοσφαιρικό τμήμα καίγονται και σημαντικές μονάδες του ρόστερ και παίκτες που έχουν δείξει πως κάτι αξίζουν. Με κορυφαίο παράδειγμα τον Μπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Μοιραστείτε το