Δεν είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα στην Ευρώπη ή...αρκεί να γαμήσουμε τον Ολυμπιακό;

Zητείται νοοτροπία...

Το ματς έχει στραβώσει, η Ευρώπη μας κουνάει μαντήλι και ο κόσμος μέσω συνθημάτων καλείται να πάρει θέση για αυτά που βλέπει. Το ιστορικό πέταλο της Θύρας 13 οφείλει να στείλει τα μηνύματα προς την ομάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ εξελίσσεται ακόμη μια Ευρωπαϊκή τραγωδία μπροστά στα μάτα του.


Και τι κάνει; Η πλειοψηφία προσπαθεί να ξεκινήσει συνθήματα κατά του Ολυμπιακού.

Επειδή είναι παραμονές ντέρμπι;
Επειδή  πρέπει να γλυκάνουμε την πίκρα μας;
Επειδή ο...γαύρος πουλάει;
Επειδή πρέπει να μην "ρίξουμε" την ομάδα ενόψει Κυριακής;

Και το ματς φτάνει προς το τέλος του και ο κόσμος απαιτεί νίκη στο ντέρμπι, αλλιώς ζητάει από την ομάδα να μην πατήσει ξανά το πόδι της «στο γήπεδο αυτό»...

Αλλά αν κερδίσουν, θα τους "πεθάνουμε" στα χειροκροτήματα και θα πηγαίνουμε πάλι για πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και σε όλα...αλλά στην πρώτη επόμενη διαιτητική στραβή πάλι θα μας πολεμάει το σύστημα.

Συγνώμη κύριοι, αλλά δεν υπάρχει νοοτροπία, ούτε καν λογική πλέον στο πέταλο, στα συνθήματα που φωνάζουυμε και σε έμας τους ίδιους.

Αλήθεια, αντιληφθήκαμε σήμερα τι ξεφτίλα έλαβε χώρα στην Λεωφόρο; Είναι τόσο ικανή μια νίκη στο Καραϊσκάκη για να κρύψει την Ευρωπαϊκή σφαλιάρα που φάγαμε και φέτος;

Κάποτε κοροϊδεύαμε τους γαύρους για τα συνθήματα τους και το κόμπλεξ τους απέναντι στον Σύλλογο και σήμερα γίναμε μάρτυρες ακριβώς του ίδιου σκηνικού, απλά από την ανάποδη.

Να χάνουμε 0-2, να έχουμε μόλις 1 βαθμό και 3 ήττες σε 4 ματς και....«ένα μόνο σου ζητώ, να γαμήσετε τον Ολυμπιακό»...

Όντως δεν άξιζε γιούχα σήμερα η ομάδα ή στην Ευρώπη «δεν είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα»;

Ας κοιταχτούμε λίγο στον καθρέφτη, γιατί κάνουμε και γινόμαστε αυτά που κοροϊδεύουμε...


ΥΓ: Προφανώς στα δικά μου μάτια καμία νίκη με τον γαύρο δεν θα "ξεπλύνει" και την φετινή Ευρωπαϊκή ξεφτίλα, Οπαδός και δη Παναθηναϊκός σημαίνει πως έχει κρίση, άποψη και δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου.

Σχόλια