Μπράβο!

MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΙΚΕΣ, ΗΤΤΕΣ, ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΙ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΗΘΗ/ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα πάρει μέρος μέσω των Ακαδημιών της στον θεσμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics, το πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας μεταξύ της FIBA EUROPE και των Special Olympics Ευρώπης-Ευρασίας.


Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του εφηβικού τμήματος της PAO BC Academy παραβρέθηκαν στις αθλητικές εκδηλώσεις των Special Olympics, που έλαβαν χώρα σήμερα (30/11) το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού μαζί με τους  προπονητές της Ακαδημίας Γιώργο Καλαϊτζή, Κώστα Τσαρτσαρή και Γιάννη Σιούτη.

Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν επίσης ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Διονύσιος Κοδέλλας, ο πρόεδρος του  Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού, Σπύρος Ν. Πολλάλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος.

Οι νεαροί αθλητές της PAO BC Academy συμμετείχαν σε  αγώνες επίδειξης «πέντε εναντίον πέντε» και «τρεις εναντίον τριών» μαζί με  τα παιδιά της ομάδας των Special Olympics Hellas (σε μεικτές ομάδες), προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα.

Σχόλια