Aποτύχατε!


Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μια χρονιά. Μπορεί φέτος να έγινε η...υπέρβαση της απλής συμμετοχής μας στους ομίλους του Europa League, αλλά από ότι φαίνεται δεν έπρεπε να τολμήσουμε, να πιστέψουμε στην πρόκριση.


Η τέταρτη αγωνιστική τελείωσε και ο Παναθηναϊκός παρέμεινε...τελευταίος στον όμιλο του με 1 βαθμό, γνωρίζοντας ντροπιαστική ήττα με 0-3 από την Σταντάρ Λιέγης μέσα στην Λεωφόρο.

Μπορεί ακόμη να έχουμε μαθηματικές ελπίδες, μπορεί να είχαμε πολλές απουσίες, μπορεί να μας αδίκησε η διαιτησία σε Βίγκο και Λιέγη αλλά κύριοι τα αποτελέσματα μένουν στην ιστορία. Και αυτά λένε πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει νίκη ούτε με αίτηση, δεν έχει έδρα και δεν μπορεί να διεκδικήσει μια πρόκριση απέναντι σε ομάδες με μικρότερη ιστορία από αυτόν.

Ίσως βέβαια να φταίει ότι πλέον δίνουμε τόση βάση στο χθες που ξεχνάμε το τώρα. Και το τώρα λέει πως οι Αλαφούζος και Στραματσόνι αποτύχανε. Ο Παναθηναϊκός τα πάει χειρότερα και από την Ευρωπαϊκή...εκδρομή του Αναστασίου και χάρισε ξανά πίκρα στον κόσμο του.

Η βαβέλ που δημιούργησαν οι Αλαφούζος και Στραματσόνι απέτυχε και αν είχαν λίγο τσίπα θα έβγαιναν να ζητήσουν συγνώμη και να κατηγορήσουν τους εαυτούς τους πρώτα από όλα που μια Βέλγικη ομάδα ήρθε και μας έκανε πλάκα μέσα στην Λεωφόρο.

Τους παίκτες που δεν μπορούν και στο δεύτερο ημίχρονο είναι πτώματα κάποιος τους προπονεί και κάποιος τους φέρνει.

Αποτύχατε κύριοι...αποτύχατε παταγωδώς. Όχι μόνο δεν ανεβάσατε το όνομα του Συλλόγου, αλλά του ρίξατε άλλη μια να πέσει πιο κάτω...


ΥΓ: Και πες, πάει στο διάολο πως είχατε προτεραιότητα το ματς με τον γαύρο. Είτε το κερδίσουμε, είτε όχι ξέρουμε πως θα πάει το έργο. Στην Ευρώπη τουλάχιστον μπορεί και να έβγαινε κάτι καλό...

Σχόλια