To Μετς δεν είναι έδρα!


Το βόλεϊ γυναικών μετά από 4 σεζόν άφησε την έδρα του Πανελληνίου στην Κυψέλη και επέστρεψε στο κλειστό του Μετς, όπου φέτος θα είναι η έδρα του τμήματος.


Μια επιστροφή που δεν άρεσε, αφού το συγκεκριμένο γήπεδο απέτυχε παταγωδώς να γίνει ουσιαστική έδρα της ομάδας και δεν αγκαλιάστηκε από τον κόσμο του συλλόγου, τόσο στο βόλεϊ αντρών όσο και σε αυτό των γυναικών. Σχεδόν όλα τα ματς -πλην εκείνων με Ολυμπιακό και αυτό όχι όλες τις φορές- δεν μάζευαν κόσμο και όταν υπήρχε κάποια παρουσία τότε αυτή δεν συνδιαζόταν με κερκίδα αντάξια του ονόματος της Θύρας 13.

Τότε κάθε εβδομάδα η διοίκηση έψαχνε άλλα κλειστά στην Αθήνα για να εγκαταλείψει το Μετς. Τώρα δεν έχω προσωπική εικόνα για ποιο λόγο χάλασε η συμφωνία με την διοίκηση του Πανελληνίου και πόσο σημαντικός ήταν ο λόγος που δεν τα βρήκανε (φαντάζομαι οι ώρες χρήσης του κλειστού), αλλά αυτή η μετακίνηση είναι δεδομένο ότι δεν θα κάνει καλό στην ομάδα.

Εκτός ότι το Μετς δεν έκανε για έδρα ήταν και η Κυψέλη που...παραέκανε και ο κόσμος είχε αγκαλιάσει το συγκεκριμένο κλειστό.

Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πολύ αμφιβάλλω αν αυτήν την φορά το Μετς θα γίνει έδρα. Προς το παρόν, το πρώτο δείγμα από χθες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν αρνητικό...

Σχόλια