Ήττα με κάτω τα χέρια γα τον Παναθηναϊκό Superfoods...


Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν κατέβηκε ποτέ στο ΣΕΦ και γνώρισε την ήττα με 88-63 από τον γαύρο. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν σε κάποιο άλλο γήπεδο, κατέβηκε με κάποια άλλη ψυχολογία και έπαιξε κάποιο άλλο μπάσκετ, με αποτέλεσμα το πρώτο δυνατό ματς της σεζόν να μας βρει να ψάχνουμε τα λάθη και το τι έφταιξε.


Το καλό για τον Παναθηναϊκό Superfoods είναι ότι η χρονιά μόλις ξεκίνησε και μόνο καλύτερο πρόσωπο μπορεί να δείξει στην συνέχεια. Το κακό είναι πως μάλλον σήμερα χάθηκε το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς του πρωταθλήματος και χρόνος για...μελέτη δεν υπάρχει, αφού την Παρασκευή ακολουθεί το ματς στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ.

Κριτική το ματς δεν αντέχει, αφού πλην των πρώτων λεπτών, ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν έκανε τίποτα σωστά.

Οι μονάδες υπάρχουν και ελπίζουμε σε κάποια φάση να γίνουν ομάδα, να έχουν ένα πλάνο και να γίνουν Παναθηναϊκός.

ΥΓ: Καμία καταστροφή δεν ήρθε και ούτε έγιναν ξαφνικά όλοι άχρηστοι. Απλά η ομάδα χρειάζεται ηγέτες και πραγματικά δεν ξέρω αν τους έχει...

ΥΓ2: Αν μπορούσαμε να κάνουμε ένα πιο γενικό σχόλιο και να μην επικεντρωθούμε στο σημερινό ματς είναι ότι πλέον έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που το άλλοτε δυνατό ατού μας το έχουν οι απέναντι και αυτό δεν είναι άλλο από την ομοιογένεια. Αν θέλουμε σε κάποια φάση να χτίσουμε κάτι σοβαρό πρέπει να βρούμε έναν προπονητή που δεν θα φεύγει κάθε σεζόν και έναν κορμό Ελλήνων παικτών που θα έχουν την "τεχνογνωσία" να κρατάνε την ομάδα.


Τα δεκάλεπτα: 23-17, 50-32, 68-49, 88-63

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Μπιρτς 9, Σπανούλης 2 (7 ασ.), Πρίντεζης 18, Παπανικολάου 4, Μάντζαρης 3 (1), Γκριν 14 (2), Γιανγκ 4, Παπαπέτρου 7 (1), Μιλουτίνοφ 3, Χάκετ 9 (1), Λοτζέσκι 15 (3 τριπ., 9 ριμπ.).

Παναθηναϊκός Superfoods (Πεδουλάκης): Σίνγκλετον 10, Φελντέιν 9 (2), Γκιστ 10 (1), Χαραλαμπόπουλος 2, Καλάθης 5 (1), Ρίβερς 3, Φώτσης 3 (1), Παππάς 9 (1), Noύμερο29 12. 

Σχόλια