Πρώτος ξανά μετά από χρόνια


Σχεδόν μετά από μια πενταετία (!!) ο Παναθηναϊκός βρέθηκε ξανά μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Α Εθνικής, έπειτα από την νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1.

Η ομάδα πλέον καλείται να δει τι πρέπει να κάνει ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση μέχρι την Άνοιξη. Και το χθεσινό ματς ήταν καλό για κάποια μαθήματα, όπως η παράξενη οπισθοχώρηση και χαλάρωση της ομάδας όταν ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες και το σκορ ήταν 2-1 υπέρ μας.


Αν η ομάδα συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και το τσίρκο από τον Πειραιά συνεχίσει να μην πείθει, ελπίζω να μην δούμε ξανά μεθόδους από τα παλιά, να μην χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να γίνεται θύμα ανθρώπινων λαθών, η Ελληνική Αστυνομία να συμμετέχει στο παιχνίδι του χοντρού και να ζήσουμε ξανά στημένα επεισόδια, διακοπές, νίκες στα χαρτιά και αφαιρέσεις βαθμών.

ΥΓ: Το πέναλτι που έδωσε στον Βιγιαφάνες ο διαιτητής ήταν ανύπαρκτο. Καλό θα είναι οι δικοί μας να μην κάνουν σαν γαύροι προσπαθώντας να βρουν ποια τρίχα του αμυντικού του Αστέρα ακούμπησε τον Αργεντίνο και οι απέναντι να μην έχουν το θράσος να μιλάνε για εύνοια, γιατί πολύ απλά στο 0-0 ούτε για αστείο δεν θα σφύριζαν τέτοιο πέναλτι υπέρ μας.

ΥΓ2: Όλο το γήπεδο γεμάτο και το πέταλο άδειο. Κάτι σημαίνει αυτό σίγουρα...

YΓ3: Αυτό το ρόστερ μπορεί να πάει για πρωτάθλημα. Μετά από χρόνια φαίνεται να έχουμε σοβαρή άμυνα.

Σχόλια