Απολύθηκε (ξανά) ο Πεδουλάκης...


Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η σεζόν, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε την παραίτηση του Αργύρη Πεδουλάκη, η οποία και έγινε αποδεκτή. Προφανώς μιλάμε για απόλυση και όχι παραίτηση αλλά αυτό είναι το λιγότερο.


Ούτε και φέτος ο Παναθηναϊκός δεν θα πορευτεί με έναν σταθερό προπονητή και έτσι πάμε για άλλη μια νέα αρχή, για άλλη μια περίοδο αναγνώρισης, για άλλο ένα πλάνο κτλ κτλ.

Τι σας θυμίζουν όλα αυτά; Προφανώς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είτε ζήλεψε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού που τόσα χρόνια (με εξαίρεση τον Αναστασίου) αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα, είτε ακολουθεί τα βήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος του γαύρου που στον βωμό του πρωταθλήματος αλλάζει μέχρι να κάτσει κάτι υποφερτό (βέβαια εκεί ακόμη και να μην κάτσει, έχουν κι άλλους τρόπους για να το πάρουν).

Σε κάθε περίπτωση, πλάνο μηδέν.

Το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεσης είναι πως η απόλυση του Πεδουλάκη ήταν αναμενόμενη αφού λίγες μέρες πριν ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος αποθέωνε τον Πίνι Γκέρσον και έλεγε πως σκοπεύει να συνεργαστεί μαζί του στο άμεσο μέλλον (όλα αυτά ενώ είχε προπονητή, έτσι;) και σήμερα έβγαζε πρωτοσέλιδο αδειάζοντας τον Πεδουλάκη.

Προφανώς δεν τασσόμαστε υπέρ του Αργύρη, αλλά όσο αστεία ήταν η παραμονή του το καλοκαίρι που αποφασίστηκε πως στο πρόσωπο του ο Παναθηναϊκός θα χτίσει την νέα ομάδα, άλλο τόσο αστεία είναι η απόλυση του λίγους μήνες μετά.

Τώρα πάλι αν κάποιοι άλλοι αποθεώνουν τον Γιαννακόπουλο γιατί..."ο πρόεδρος πάλι βγήκε μπροστά και καθάρισε" τότε πραγματικά έχουν κολλήσει την μάπα τους στο δέντρο...

Σχόλια