Το ιστορικό board των GWF σταμάτησε την λειτουργία του...για το καλό του Παναθηναϊκού!


Xωρίς να γίνονται συγκεκριμένοι οι λόγοι, το Panathinaikosforum (πρώην Green Web Fans) ανακοίνωσε ότι σταματάει την λειτουργία του για το καλό του Συλλόγου. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει «Επειδή το καλό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ήταν, είναι και θα είναι πάνω απ' όλα, το PanathinaikosForum.com ανακοινώνει τη διακοπή της λειτουργίας του».


Αυτή η εξέλιξη ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη αφού πριν λίγο καιρό το board είχε "πέσει" για μεγάλο διάστημα και φαινόταν πως κάτι συμβαίνει και παρότι δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, όλοι ξέρουν και καταλαβαίνουν ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν.

Κάποτε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά Παναθηναϊκά μότο ήταν πως «ο εχθρός είναι εντός». Αυτό με τον καιρό ξεχάστηκε και πολλοί πίστεψαν πως με την (εικονική;) φυγή των Βαρδινογιάννηδων, μια τέτοια ατάκα δεν έχει πλέον κάποιο λόγο ύπαρξης. Δυστυχώς όμως είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Από το 2008 ο κόσμος του Συλλόγου έχει αναγκαστεί να μπει σε πολλά ηθικά διλήμματα και αντί αυτά να μειώνονται, αυξάνονται και γίνονται όλο και πιο έντονα.

Το κλείσιμο του board στην πλειοψηφία των Παναθηναϊκών μπορεί να μην λέει απολύτως τίποτα, όμως για όσους ξέρουν την πορεία του κατανοούν πλήρως την σημασία του και το κενό που θα δημιουργήσει στον τρόπο ενημέρωσης και στην δημιουργίας κριτικής σκέψης σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον Σύλλογο.

Τα ήθη της εποχής μας φαίνεται πως δεν αντέχουν την διαφορετική άποψη και δεν αποδέχονται την κριτική. Φαίνεται πως πρέπει όλοι να είμαστε μια γραμμή και στα μυαλά κάποιων ο μέσος οπαδός του Ολυμπιακού είναι ο ιδανικός.

Και επειδή τα ηθικά διλήμματα θα συνεχίζουν να υπάρχουν, ας σκεφτεί ο καθένας από εσάς ξεχωριστά τι είναι για αυτόν ο Παναθηναϊκός και πως τον αντιλαμβάνεται. Σαν ιδέα; Σαν μέσο προβολής; Σαν επιτυχημένο αθλητικό σύλλογο; Σαν αποκούμπι; Ή σαν τρόπο ζωής;

Μην βιαστείτε να απαντήσετε γιατί μπορεί μέχρι και σήμερα να μην έχετε ιδέα...


ΥΓ: ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ | Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ | ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ | ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΥΓ2: Η 13η του Απρίλη άλλαξε μια για πάντα την ιστορία του Συλλόγου. Σε όλα τα επίπεδα, για πάντα.


Σχόλια