Bάζετε πλέξιγκλας αντί να βγάλετε τους μαλάκες;



Σε άλλη μια πρωτοποριακή κίνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το πως θα καταφέρει να κάνει ένα σύγχρονο κλουβί για ζώα την Θύρα 13. Μετά τα προστατευτικά δίχτυα που ακουμπάγανε σχεδόν τα κεφάλια των θεατών, τους αυτοσχέδιους στύλους ανάμεσα στις κερκίδες και τις κλούβες των ματ σχεδόν έξω από την 13, τώρα μάθαμε πως η διοίκηση θα πάρει επιπρόσθετα μέτρα για το πέταλο της οδού Παναθηναϊκού.

Θα βγάλει τα κιγκλιδώματα και θα βάλει πλέξιγκλας!


Όλα και ωραία θα πείτε, αλλά το ζητούμενο είναι μέχρι τι ύψος θα μας βάλει στο πέταλο...τζαμαρίες. Έχει σκοπό να το κάνει όπως στις θέσεις των κόρνερ που δεν έχουν καμία επαφή με τον αγωνιστικό χώρο και πλέον δεν γεμίζουν με τίποτα γιατί οι άνθρωποι είναι λες και πάνε να παρακολουθήσουν χόκεϊ;

Αν τόσο πολύ κόπτεται η διοίκηση να περιφρουρήσει την ομάδα και να σταματήσουν πλέον τα πρόστιμα μπορεί να ακολουθήσει μια και μόνο μια οδό. Να κοιτάξει πότε, γιατί και με ποιον τρόπο επιβλήθηκαν τα πρόστιμα και να μεριμνήσει αναλόγως και όχι να μετατρέπει το πέταλο σε ένα κλουβί για ζώα.

Να φανεί καταρχάς η ίδια η ΠΑΕ ικανή να διοργανώνει αγώνες και να προλαβαίνει προμελετημένα στησίματα και να μην κάθεται απαθής περιμένοντας να συμβούν τα αναμενόμενα. Και παράλληλα να πετάξει εκτός τον κάθε βλάκα που νομίζει πως, με το να ρίξει μια φωτοβολίδα σε έναν αντίπαλο παίκτη ή να πετάξει οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο ή σκάει δυναμίτες στο πέταλο χωρίς λόγο απλά έτσι για την πλάκα, βοηθάει την ομάδα.

Το πρώτο είναι θέμα ικανότητα, το δεύτερο είναι θέμα θέλησης αλλά και τα δύο είναι πολύ απλά.

Α και να αποφασίσει ο Αλαφούζος αν θέλει τον Παναθηναϊκό να τον βλέπουμε σαν μαγαζί ή σαν ιδέα. Γιατί όταν θέλει να σκεφτόμαστε με βάση τα οικονομικά, προφανώς δεν το βλέπει σαν ιδέα αλλά σαν μαγαζί που έχει έσοδα και έξοδα. Οπότε σε κάθε μαγαζί ο πελάτης έχει το δικαίωμα να του πετάξει τα διαρκείας που πουλάει μέσα σε πλέξιγκλας, σχοινιά και σύρματα στα μούτρα του.

ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ...χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε στο πέταλο ΧΘΕΣ κάθαρση από κάθε είδος βλάκα που έρχεται για λάθος λόγους στο γήπεδο.

Σχόλια