Το πλάνο προχωράει...



Η τριετία του Γιάννη Αλαφούζου κρίθηκε αποτυχημένη και πλέον βρισκόμαστε στην παράταση της με την συνέχια της παραμονής του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο της ομάδας. Σε χθεσινή του συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι της Nova ανέλυσε την άποψη του για τα μέχρι πρότινος πεπραγμένα του καθώς και τις σκέψεις που έχει για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.


Δικαιολόγησε τις μεγάλες αλλαγές του χειμώνα στο ρόστερ ως ένα απαραίτητο σοκ που χρειαζόταν η ομάδα λόγω της έλλειψης κινήτρου στους παίκτες και του κακού κλίματος στα αποδυτήρια και μίλησε για το πλάνο που έχει στο μυαλό του και έχει αναλύσει στον Γιάννη Αλαφούζο.

Ένα πλάνο σε διαφορετική βάση και άλλη πολιτική κινήσεων από εκείνο των Αναστασίου-Νταμπίζα. Το παιδομάζωμα και η Ελληνοποίηση του ρόστερ μπαίνουν στον πάγο και το καλοκαίρι θα γίνουν έως και 5 μεταγραφές, οι οποίες θα καλύπτουν κάθε γραμμή.

Χαρακτήρισε ως πυλώνες της ομάδας τους Ζέκα, Μπεργκ, Μολέδο και Στιλ ενώ «άδειασε» τους Λαγό, Χουχούμη, Κλωναρίδη και Καλτσά οι οποίοι δεν είναι καθόλου απίθανο να πάνε του χρόνου κάπου δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Επίσης ξεκαθάρισε πως το ρόστερ της ομάδας θα βασίζεται σε 15-16 παίκτες και...forza για την νέα χρονιά.

Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να μην πληρώσει την εμμονή του Αλαφούζου να στηρίξει -και- αυτόν τον προπονητή όταν βλέπει πως τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν. Γιατί το πιο πιθανό σενάριο στο μυαλό μου είναι πως μέσα Νοέμβρη θα κουνήσει ετεροχρονισμένα μαντήλι και ο Ιταλός. Η ομάδα στις μέρες του δεν έχει παρουσιάσει άνοδο, ούτε έχει αποκτήσει κάποιου είδους ταυτότητα. Μακάρι να διαψευστώ αλλά ο συγκεκριμένος...μάνατζερ δεν μου γεμίζει το μάτι. 

Σχόλια