Πρίντεζης: «Δημήτρη σηματοδότησες μια ολόκληρη εποχή»



Η "επιστολή" του Γιώργου Πρίντεζη στον Δημήτρη Διαμαντίδη με αφορμή την ιστορική αποχώρηση του αρχηγού του Παναθηναϊκού, μέσα από το Gazetta:


«Δημήτρη μου,

Θυμάμαι ότι όταν είχες πρωτοπάει στον Παναθηναϊκό, ήμουν στην Εθνική Νέων και με τα υπόλοιπα παιδιά συζητούσαμε αν θα καταφέρεις να «πιάσεις» σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο πως πέρασαν τόσα χρόνια και πως ολοκληρώθηκε μία τόσο λαμπρή καριέρα, που σηματοδότησε μία ολόκληρη εποχή! Δεν είμαστε ποτέ κολλητοί φίλοι, αλλά πάντα είχαμε πολύ καλή σχέση και είμαι πολύ χαρούμενος που για τρία χρόνια, είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική κι εκείνα τα καλοκαίρια, κάναμε καλή παρέα. Περάσαμε πολλές ώρες μαζί και χαίρομαι που έκτοτε έχουμε διατηρήσει μία καλή επαφή.

Μπορεί να ήσουν σχεδόν πάντα αντίπαλος, μπορεί να με στενοχώρησες πολλές φορές αλλά πάντα σ' εκτιμούσα πολύ σαν άνθρωπο και σαν αθλητή. Ανεξάρτητα από το τελευταίο αποτέλεσμα, είναι ευχής έργον να τελειώνει ένας παίκτης την καριέρα του, όπως την τελείωσες εσύ, τόσο γεμάτος και μέσα σε τόσο καθολική αποδοχή. Ξέρω ότι χάρηκες πάρα πολύ όλο αυτό το μεγάλο μπασκετικό ταξίδι και είμαι σίγουρος ότι πλέον, είσαι ακόμη πιο χαρούμενος, που θα αφοσιωθείς στην οικογένειά σου, στην ηρεμία σου, που τόσο πολύ επιθυμείς και στις υπόλοιπες απολαύσεις της ζωής.

Σου εύχομαι τα καλύτερα από 'δω και στο εξής και μακάρι η ζωή σου να είναι ανάλογη της καριέρας σου. Σου αξίζουν 100% όλα αυτά που έχεις καταφέρει, ήσουν πάντα νικητής, αλλά με τον χρόνο δεν μπορεί να τα βάλει κανείς...

Να 'σαι πάντα καλά

Γιώργος Πρίντεζης»

Σχόλια