Να μην ανησυχείτε που ανησυχείτε! Το είπε και ο Γαρρής...



Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τα έργα της Λεωφόρου, τα μεταγραφικά και τους Έλληνες που δεν υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας. Ζήτησε από τον κόσμο να μην ανησυχεί, με αυτά που είπε όμως μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε!


Είπε πως δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να παίξει στο ΟΑΚΑ τα Ευρωπαϊκά προκριματικά, για αυτό και θα δώσει τα καλοκαιρινά ματς στην Λεωφόρο. Πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος της ΠΑΕ έλεγε ότι το καλοκαίρι θα γίνονται έργα και ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στα μέσα της σεζόν στην Λεωφόρο. Γιατί να ανησυχούμε ότι κάτι δεν πάει καλά;

Είπε πως περιμένουν την οικονομική άδεια για έργα. Και την περιμένουν είτε σε 15 μέρες, είτε σε ενάμιση μήνα, είτε τον...Νοέμβριο. Όταν ο Αλαφούζος έβγαινε και έλεγε πως θα την πάρουμε μέσα Ιούνη. Γιατί να ανησυχούμε άραγε;

Είπε πως θα υπάρξουν μεταγραφές Ελλήνων παικτών αλλά στην ίδια πρόταση εξήγησε γιατί είναι δύσκολο να υπάρξουν. Προφανώς στην Άεκ που κλείνει Έλληνες δεν υπάρχουν τα ίδια προβλήματα. Γιατί να ανησυχούμε οπότε;


Διαβάστε και εσείς αναλυτικά τι δήλωσε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...

-το θέμα του γηπέδου: 

«Διακρίνω ότι υπάρχει ένα μπλέξιμο και μια ανησυχία στον κόσμο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την οικοδομική άδεια ή με το Ολυμπιακό Στάδιο. Η δική μας πληροφόρηση αναφέρει πως το χορτάρι του ΟΑΚΑ θέλει ολική σπορά. Το ΟΑΚΑ δεν είναι η πρώτη έδρα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει γήπεδο κι αυτό είναι η Λεωφόρος. Το ότι τα έργα έχουν αρχίσει στη Λεωφόρο δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεσπιτωθεί για κάποια κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μπορεί να παγώσει τα έργα για ένα διάστημα και να παίξει στη φυσική του έδρα».

-τα έργα στη Λεωφόρο και την οικοδομική άδεια: 

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα έργα στη Λεωφόρο. Έχουν αρχίσει με έναν δυναμικό τρόπο, όπως είδε και ο κόσμος με την παρουσίαση στα ΜΜΕ. Έχουν ξηλωθεί όλα τα καθίσματα, θα μπουν καινούρια, θα μπουν πλεξιγκλάς και θα ακολουθήσουν τα μεγαλύτερα έργα, για τα οποία χρειάζεται οικοδομική άδεια. Αυτό δεν είναι ευθύνη του Παναθηναϊκού, γιατί ο φάκελος έχει κατατεθεί εδώ και δύο μήνες. Οι διαδικασίες στην Ελλάδα κινούνται με τους δικούς τους ρυθμούς. Είναι ζήτημα γραφειοκρατίας. Ο φάκελος είναι υπερπλήρης και δεν θεωρούμε πως υπάρχει πιθανότητα να μας αρνηθούν την άδεια. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες που γίνονται τώρα και έρθει η οικοδομική άδεια, είτε έρθει σε 15 μέρες, είτε σε ενάμιση μήνα, θα συνεχιστούν τα έργα. Αν όμως η άδεια βγει το Νοέμβριο, θα πρέπει να έχουμε τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας αν είναι να ξεσπιτωθεί η ομάδα. Σε αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός είτε θα πρέπει να είναι στη Λεωφόρο, αλλά στη μισή Λεωφόρο λόγω έργων, είτε θα πρέπει να πάει στο ΟΑΚΑ».

-τις μεταγραφικές εξελίξεις: 

«Αυτή την εβδομάδα δύσκολα θα έχουμε κάποια τελική εξέλιξη, αλλά υπάρχουν αρκετά πράγματα που τρέχουν παράλληλα. Είναι και το ζήτημα των αποδεσμεύσεων, που δεν είναι λίγες και δεν είναι εύκολες. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ονόματα. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά ονόματα, από αυτά ορισμένα ενδιαφέρουν πραγματικά, αλλά οι περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύπλοκες».
-την απόκτηση Ελλήνων παικτών: «Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, είτε παίζουν στο εξωτερικό είτε παίζουν στην Ελλάδα είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις από τους ξένους. Όσοι παίζουν στο εξωτερικό συνήθως δεν θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα κι αν θέλουν να επιστρέψουν ζητούν περισσότερα χρήματα από όσα παίρνουν έξω, όπου έχουν ήδη μεγάλες απολαβές. Αυτοί που είναι στην Ελλάδα έχουν δύο ζητήματα: πρώτον η ομάδα τους ζητά πολλά χρήματα και δεύτερον θέλουν μεγάλη αύξηση αποδοχών. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει Έλληνες παίκτες, να μην ανησυχεί ο κόσμος. Ο Παναθηναϊκός έχει Έλληνες παίκτες και δεν προχωρά όπως νομίζουν πολλοί σε αφελληνισμό του ρόστερ».

Σχόλια