Ματιές σε Μπάρμπα



Η μεταγραφολογία στον Παναθηναϊκό καλά κρατεί και η παρέλαση των ονομάτων συνεχίζεται με όλες -σχεδόν- τις περιπτώσεις να είναι από την Ιταλία. Σειρά τώρα είχε το κεντρικό μπακ της Έμπολι, Φεντερίκο Μπάρμπα.


Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός (υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και ως μπακ) γνωρίζεται πολύ καλά με τον νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού, αφού τον είχε προπονητή για αρκετά χρόνια στις ακαδημίες της Ρόμα, όπου το 2012 είχε πάρει το βραβείο του καλύτερου αμυντικού σε ολόκληρη την Ιταλία!

Ο Μπάρμπα που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας αποκτήθηκε από την Έμπολι έναντι 500.000 ευρώ, ωστόσο δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Στουτγκάρδη, η οποία είχε οψιόν αγοράς.

Στο πρώτο μισό της σεζόν έκανε 10 ενενηντάλεπτα με την φανέλα της Έμπολι, ενώ στην Γερμανία πρόλαβε να σκοράρει μία φορά στις μόλις δύο εμφανίσεις που έκανε με την φανέλα της Στουτγκάρδης.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία μιλάνε για ένα μοντέρνο αμυντικό με πλούσια σωματικά προσόντα, τον οποίο η Έμπολι παραχωρεί είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό. 

Σχόλια