Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Λάσμε: «Θα έπαιζα ξανά για τον Παναθηναϊκό και τον Πεδουλάκη»Ο Στέφαν Λάσμε δήλωσε πως είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί με τον Παναθηναϊκό αφού δεν έχει ακόμη ανανεώσει με την Γαλατάσαραϊ και τόνισε πως θα του άρεσε πολύ να συνεργαστεί ξανά με τον Πεδουλάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna:


Είσαι «ανοιχτός» σε προτάσεις από κάθε ομάδα της Euroleague;

«Έτσι ακριβώς. Αφού η σεζόν τελείωσε και εγώ είμαι free agent, έχω μπροστά μου το καλοκαίρι να δω τι θα κάνω. Προς το παρόν είχα μόνο κάποιες συζητήσεις μόνο με την Γαλατάσαραϊ. Όμως, είμαι ελεύθερος και θα δω τι θα κάνω».


Θα σκεφτόσουν το ενδεχόμενο της επιστροφής σου στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό;

«Φίλε, θα μπορούσα να πάω οπουδήποτε. Με τον Παναθηναϊκό έχω καλές αναμνήσεις. Δυστυχώς, ο Διαμαντίδης δεν θα είναι εκεί, αν αποφασίσω να επιστρέψω. Αλλά ο Τζέιμς συνεχίζει, ο Τζέιμς θα είναι εκεί. Οπότε, δεν ξέρω... Δεν είμαι σίγουρος ακόμα όπως καταλαβαίνεις, γιατί η σεζόν ολοκληρώθηκε πριν τρεις μέρες για εμάς».

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου στο SDNA είχες δηλώσει ευγνώμων στον κόουτς Πεδουλάκη. Όπως ίσως θα έχεις μάθει, ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τη συνεργασία του μαζί του. Μπορεί αυτό να είναι ένα κίνητρο για εσένα σε μελλοντικές συζητήσεις σου με την ομάδα; 

«Σίγουρα, ναι. Λατρεύω να παίζω για τον κόουτς Πεδουλάκη. Πάντα μου βάζει προκλήσεις, κάθε μέρα. Με έκανε καλύτερο παίκτη. Θα ήθελα πολύ να παίξω ξανά για τον Πεδουλάκη μέχρι να αποσυρθώ. Αλλά, όπως είπα και πιο πριν, τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα είναι "στον αέρα"».

Πέρυσι είχες φτάσει κοντά στην επιστροφή στον Παναθηναϊκό, αλλά υπήρχαν κάποια «εμπόδια». Έχεις πει πως δεν υπάρχουν «hard feelings» από την μεριά σου για την ομάδα. Πιστεύεις ότι σε μελλοντικές συζητήσεις μπορείτε να ξεπεράσετε τις όποιες διαφωνίες του παρελθόντος;    

«Ό,τι έγινε στο παρελθόν, ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάζω μόνο το μέλλον μου, αυτό με ενδιαφέρει. Αν έρθει ο Παναθηναϊκός να μιλήσουμε, θα μιλήσουμε. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, είμαι πάντα "ανοιχτός"».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Μοιραστείτε το