Κονέ: «Δεν πάω στον Παναθηναϊκό»


Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ο Παναγιώτης Κονέ διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει σκοπό να γυρίσει στην Ελλάδα.


Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως γίνεται όλα τα Ελληνικά μέσα να παρουσίαζαν μέχρι και χθες κλεισμένη την μεταγραφή του Έλληνα διεθνή, όταν ο ίδιος ισχυρίζεται πως όχι μόνο συμφωνία δεν υπάρξει αλλά ούτε καν συζήτηση με τον Παναθηναϊκό!

Προφανώς είτε οι πληροφορίες βγαίνουν από την ίδια την ΠΑΕ και μοιράζεται "ραβασάκι" στα ΜΜΕ για επικοινωνιακούς λόγους είτε ο παίκτης μας δουλεύει. Να εμφανίστηκαν όλα τα μέσα ίδια χρονική περίοδο και να παρουσιάζουν από μόνα τους κλεισμένο τον παίκτη μου φαίνεται λίγο δύσκολο...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του και η διάψευση του:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί σέβομαι τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι λίγο παράξενο γιατί όλα αυτά που γράφονται είναι υποθετικά. Το ότι έχω μία καλή σχέση με τον κύριο Στραματσόνι και ότι μιλάμε, δεν σημαίνει ότι εγώ θα έρθω στον Παναθηναϊκό. Τον εκτιμώ ως άνθρωπο και ως προπονητή αλλά ως εκεί. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου. Το να πάω στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν ισχύει και δεν είναι στα άμεσα μου σχέδια.Το λάθος έγινε από τα ιταλικά Μέσα. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε. Μιλάω με τον κ. Στραματσόνι και τον εκτιμάω. Δεν  έχω μιλήσει με κάποιον από τον Παναθηναϊκό ή με την Ουντινέζε.

Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Δεν υποτιμώ τις ελληνικές ομάδες. Καλώς ή κακώς αγωνίζομαι στην Ιταλία και έχω βελτιωθεί. Εκεί μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και θα συνεχίσω να το κάνω εκεί. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα άμεσα μου σχέδια να γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει συζητηθεί με μένα. Αν έχει συζητηθεί μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ουντινέζε είναι δύσκολο να μην με είχαν ενημερώσει...

Ο δανεισμός μου στη Φιορεντίνα δεν πήγε καλά. Θα ήταν δύσκολο να έρθω δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Ουντινέζε. Είναι δύσκολο. Αν αυτό γινόταν στο μέλλον, που δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, δεν θα ήταν ως δανεικός».

Σχόλια